Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Asta ne aminteşte de ceea ce vrea oculta mondială, cu reducerea populaţiei Pământului până pe la 500 de milioane de locuitori, pentru a controla mai eficient omenirea. Oare de la aceşti mici cenuşii s-au inspirat?

Ceea ce aţi citit până acum în revistă despre acest Proiect Serpo a avut menirea doar de a vă face introducerea. Căci ce veţi citi în continuare vă va surprinde, pentru că descrie o altă lume decât a noastră, iar prin asta avem posibilitatea să ne dăm seama cu adevărat cât de minunată şi de valoroasă este planeta noastră, Mama Geea, faţă de multe alte planete ale altor civilizaţii care sunt cu mult mai evoluate decât noi.

Relatam la finalul episodului trecut cum unul dintre membrii echipajului uman luat către planeta Serpo murise, ritualul funerar fiind îndeplinit chiar acolo pe navă. La sosirea pe Serpo, comandantul echipajului uman a consemnat în jurnalul pe care-l ţinea cu stricteţe:

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – IIIProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?