Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Totul funcționează corect și noi toți ne vom simți mai bine imediat ce nava va ieși din acest Val de Timp, așa cum se numește.

“Înregistrarea nr. 3 
    
A trecut mult timp de când am făcut înregistrarea. Credem că suntem de 25 zile pe navă. Dar putem greși în privinţa asta. Am fost blocați mult timp în celulele noastre. A trebuit să-i lăsăm pe colegii noştri să se relaxeze, așa că în cele din urmă am deschis celulele. Când am făcut-o, ne-am îmbolnăvit. Am fost amețit, confuz, iar unii nu au putut merge. Am avut probleme cu urinarea și excreția. 700 și 754 care au mâncat alimente pe care ni le-au dat EBE nu par să fie la fel de afectaţi ca noi ca noi. EBE ne-au tratat cu medicamentele noastre. Un EBE a venit și a arătat lumina albastră de deasupra noastră. Ne-am simțit mai bine, mai târziu mult mai bine.

EBE a indicat locurile noastre și credem că trebuie să ne întoarcem la ele. I-am arătat cutiile de gunoi și ne-au arătat pe scaune. El a înțeles și a plecat din cameră. Apoi s-a întors cu recipiente mici pe care le-am putea plasa în interiorul celulelor. A adus, de asemenea, un mic borcan de lapte lichid și ne-a sfătuit să-l bem. Ne-am întors la celule și am stat acolo cu recipiente pentru deșeuri și o cană de băutură de lapte. Îl bem si se pare ca facem mai bine, cu excepţia lui 518, care pare sa fie bolnav. Dar am fost avertizați să rămânem în celule.

Înregistrarea nr. 4

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – VIIIProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – X >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?