Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Oare acest model autocrat al Guvernatorilor aleşi pe viaţă acolo pe Serpo, s-a transferat cumva şi aici pe Pământ?

Celebrul film al lui Steven Spielberg, ”Întâlnire de gradul trei”, dincolo de a fi o foarte frumoasă şi interesantă poveste despre fiinţe din alte lumi care ne vizitează, este în realitate, pentru cei care cunosc deja nişte lucruri, un semn al faptului că adevărul se întâmplă întotdeauna dincolo de poveşti.

Există poveşti despre pitici, zâne, elfi dar şi despre vrăjitori, magi, dar şi despre fiinţe din alte lumi. Un exemplu în acest sens este Zburătorul din ”Luceafărul” lui Eminescu, poezie care se termină cu aceste versuri: ”… Ci eu mă simt în lumea mea/ Nemuritor şi rece…”

Nemuritor…? Şi rece…? Ce poate însemna asta? Se face cumva referire la fiinţe extraterestre care au găsit secretul nemuririi în plan fizic, pierzând însă emoţiile şi sentimentele redate de cuvântul ”rece”? Este posibil şi astfel într-un asemenea context ”Luceafărul” lui Eminescu devine o explorare spirituală.

Dar apropo de acest termen „rece” care defineşte în general în privinţa atitudinii acele persoane care nu au scrupule în privinţa atingerii anumitor scopuri, putem spune fără dubii că omenirea noastră a fost controlată din umbră de către personaje care au avut legătură indubitabilă cu fiinţele de pe planeta Serpo.

Acel echipaj uman format din 12 astronauţi, trimişi către planeta Serpo în 1965 într-un schimb de experienţă, a avut parte de o experienţă pe cât de interesantă, pe atât de traumatizantă. Şi asta deoarece ceea ce au văzut pe acea planetă le-a dat peste cap tiparele despre ce înseamnă moralitate şi civilizaţie ca factor evolutiv. Comandantul echipajului uman a consemnat foarte multe observaţii într-un jurnal audio înregistrat pe casete audio, aşa cum era la modă în anii 60-70. Şi iată ce continuă să constate comandantul echipajului terestru, după sosirea lor pe Serpo.

Spuneam în numărul trecut că populaţia de pe Serpo este atât de redusă, pentru dimensiunile acelei planete, încât îi poţi pune pe toţi serponienii într-un cartier din Bucureşti. Acei Guvernatori care conduc ceea ce a mai rămas din civilizaţia lor, sunt numiţi pe viaţă şi se pare că o asemenea chestiune nu seamănă deloc cu principiile democraţiei de la noi de pe Pământ.

Ca să înţelegeţi ce au făcut cu planeta lor acele creaturi mai avansate decât noi tehnologic, redăm aici câteva caracteristici ale planetei.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – IVProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – VI >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?