Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Dacă Majestic 12 trimitea arme pe Serpo, deşi cei de acolo cu siguranţă aveau tehnologie mai avansată decât a noastră, este clar că nu vorbim aici de puşti şi armament uşor, ci probabil de arme nucleare sau similare cu acestea. Cu ce scop?

Omenirea traversează o perioadă interesantă dar şi dificilă din perspectiva evoluţiei sale. Ameninţările apocaliptice au fost îndepărtate datorită intervenţiilor benefice ale altor civilizaţii din afara Pământului, care au văzut în viitor ce ar fi urmat să se întâmple. Oare acest scenariu final al Apocalipsei fusese oare pregătit de mii de ani de către cei de pe Serpo?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – VProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – VII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?