Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.
Timp estimat de citire: 3 minute

Apa lor are culoarea lăptoasă și are gust ca un măr. Este ciudat, foarte ciudat, mai ciudat decât credeam că poate fi.

Continuăm cu prezentarea informaţiilor din jurnalul de bord ţinut de comandantul expediţiei plecate în anul 1965 către planeta Serpo.

“Ziua a doua

Nu sunt sigur cât timp am închis în unele cutii. Ne-am așezat pe scaune și o trapă transparentă a fost pusă peste noi. Am fost complet izolați în acest balon sau minge. Am putut respira bine și am văzut, dar ne-am simțit amețiţi și confuzi. Cred că am dormit sau am leșinat. A fost o altă zi, dar ceasul a arătat doar o oră din momentul în care am stat, dar se pare că a fost a doua zi.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – VIIProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – IX >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?