Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

“Sunt din nou treaz. EBE sunt în cameră. Vasul meu este deschis. O parte din echipa mea se plimbă. Ebenienii îi ajută. Am coborât din clopotul meu. Am vorbit în engleză către un EBE care m-a văzut și l-am întrebat dacă toți membrii echipajului meu erau în regulă.

El nu înțelege ce înseamnă “bine”. Îi arăt echipajul. Spun că sunt unsprezece. Unde este al doisprezecelea? EBE arată apoi un clopot de sticlă gol și spune că această persoană de pe Pământ nu este în viață. Bine, cineva a murit. Dar cine este? Echipajul meu a fost confuz în acel mediu. Arătau ca nişte vii morți. Ce e în neregulă cu ei? L-am întrebat pe EBE 1 ce s-a întâmplat cu ei. EBE 1 a răspuns că au o boală spațială, dar că vor fi în curând sănătoși. Bine, asta are sens. Dar nu am nici o idee cât timp. Încă zburăm, dar nu știu cât timp. EBE 1 livrează lichid și ceva care arată ca un biscuit. Lichidul arată ca și creta și biscuiții nu au nici un gust. Toți mâncăm și bem lichidul. Aproape imediat ne simțim mai bine. E bine, ne vom organiza. I-am spus lui 203 să asambleze întregul echipaj. Am constatat că lipseşte colegul 308. Trebuie să fie membrul echipajului mort.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – IXProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XI >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?