Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.


Ebe 2 spune că suntem bineveniți pe Serpo. Acesta este numele planetei lor.

“4.2 Sosirea pe SERPO 

Capacele vaselor s-au deschis. Ceasul meu arată 11:00. Cred că este încă prima zi. Am plecat. Ebe 1 este cu noi și ne spune că am aterizat acasă. Bine, cred că suntem acolo. Ne adunăm uneltele. 700 ne amintește de utilizarea ochelarilor de soare imediat ce părăsim nava. Ne împachetăm bagajele personale și mergem pe un coridor lung și apoi pe ascensoare. Mergem aproximativ un minut. Apoi se deschide ușa. Suntem într-o cameră mare. Vedem uneltele noastre stocate. Este un hangar uriaș și în ea există multe nave spațiale mai mici.

O ușă largă se deschise și apare o lumină puternică. Vedem această planetă pentru prima dată. Suntem pe rampă. Există un număr mare de EBEN care ne așteaptă aici. Îl văd pe Big EBEN, cel mai mare pe care l-am văzut vreodată. El vine la noi și începe să vorbească cu noi. Ebe 1 traduce un discurs primit de la acest reprezentant. Cred că EBE este un lider. Este cu aproximativ jumătate de metru mai înalt decât ceilalţi. El ne spune că suntem bineveniți pe planetă și alte câteva cuvinte, ceva ce nu înțelegem. Ebe 1 nu face o traducere bună. Suntem apoi duşi într-o arenă deschisă. Arată ca o vitrină. Există murdărie pe sol. Privind în sus, văd cerul albastru. Cerul este foarte clar. Văd doi sori pe cerul lor. Unul mai strălucitor decât celălalt.

Peisajul aici arată ca un deșert din Arizona sau New Mexico. Nu există vegetație pe care să o vedem. Există dealuri în depărtare, dar nimic altceva decât murdărie. Acest loc trebuie să fie capitala. Am aterizat într-un spațiu deschis cu structuri mari, cum ar fi stâlpii electrici. Ceva se află în partea de sus a acestor turnuri. Există un turn mare în centrul orașului. Se pare că este o construcţie din beton. Este înaltă probabil de 100 de metri. Se pare că există o oglindă în partea de sus a acestui turn.

Toate clădirile arată ca fiind din lut sau pin. Unele sunt mai mari decât altele. Privind într-o direcție, nu putem estima dimensiunea, dar există o clădire foarte mare. Toți EBEN-ii sunt îmbrăcați în aceeași îmbrăcăminte, cu excepția câtorva care erau pe o navă spațială. Văd că unii sunt îmbrăcați în albastru închis, diferit de ceilalți. Fiecare Eben are o cutie pe centura lui. Toți au centurile. Nu văd copii, dar poate că au aceleași dimensiuni. Pantofii noștri lasă amprentele pe teren. Luminozitatea este aproape insuportabilă pentru ochii noștri fără ochelari de soare.

Privind în jur, nu văd decât clădirile și terenul gol. Nu există vegetație aici. Mă întreb unde culturile cresc pentru mâncare. Ce planetă ciudată! Este greu de crezut că va trebui să trăim 10 ani de zile. Dar chiar și călătoria de 1000  de paşi începe cu un pas. Nu-mi amintesc cine a spus asta, mi-a venit în minte.

Salutăm un număr mare de EBEN. Păreau prietenoşi. Brusc suntem aproape șocați când cineva vorbește engleza. Cu toții ne uităm la el. Acest Eben vorbește foarte bine limba engleză. Celui căruia îi pasă numim Ebe 2, vorbeşte aproape fluent în engleză, cu excepția faptului că nu sunt scrise correct cuvintele. Dar Ebe 2 face o treabă bună atunci când vorbește engleza. Ebe 2 spune că suntem bineveniți pe Serpo. Acesta este numele planetei lor.”

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?