Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Avem o problemă serioasă. Cum explicăm știința noastră unor străini care nu cunosc pe Einstein, Kepler sau pe unul dintre ceilalți oameni de știință ai timpului nostru. Simpla matematică pare ciudată pentru ei.

Ebe 2 ne arată dispozitivul pe centură și spune că fiecare dintre noi trebuie să îl poarte. Arată ca un mic radio cu tranzistor. Am pus-o pe centurile noastre. Vremea este extrem de fierbinte. El i-a cerut lui 633 să măsoare temperatura. Spune că este 42 ° C. Ne este foarte cald. Ne scoatem jachetele și lăsăm doar lucruri ușoare pe noi. Ebenul se uită la noi, dar arată foarte prietenoși. Unii poartă o formă de îmbrăcăminte. L-am întrebat pe Ebe 2, care spune că unii dintre ei sunt femei. OK, toata lumea arată la fel. Este foarte dificil să se distingă unul de altul dacă au uniforme. Unii au uniforme colorate. L-am întrebat pe Ebe 2, spun că sunt uniforme militare. Bine, asta are sens.

Ebe 2 ne conduce către o serie de case care arată ca niște incinte cu verande. Sunt patru. În spatele lor se află o încăpere subterană sau zonă de depozitare. Este construit subteran. Trebuie să mergem pe pantă. Ușa arată ca una de tip military de buncăr, unde punem bombe atomice pe Pământ. Toate uneltele noastre sunt aduse de o navă spațială. Intrăm în această zonă. Există o cameră foarte mare. Este foarte rece, este mult mai plăcut decât în ​​afară. Poate că va trebui să dormim aici. Echipamentul nostru a fost a adus aici. Această cameră este făcută din ceva care arată ca beton, dar nu are aceeași structură. Pare a fi un cauciuc moale, dar foarte dens.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XIProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XIII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?