Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

.

În acel moment al anilor 70 pe Pământ nu știam ce erau acelea ecran plat sau ecran LCD. Se pare că această tehnologie a fost derivată din tr-un fragment de tehnologie a epavei EBE care s-a prăbușit în timpul incidentului de la Roswell.

Ebe 2 este într-adevăr cineva. Am găsit o personalitate. Poate pentru că avem mai multe contacte cu ea decât cu alții. E foarte cordială, o simțim în ea. Îi pasă de noi și ne îngrijorează. În prima noapte, am văzut că ne asigurăm că totul era bine. Ne-a avertizat de căldură și de lumină. A menționat că SERPO nu este la fel de întunecată pe timp de noapte ca Pământul. Mă întreb cum a știut? A vizitat Pământul? Poate că ea a fost crescută să aibă calități pământești. Poate că au cărți despre Pământ. Oricum, prima noapte ne-a povestit despre vânt.

Un vânt puternic începe atunci când există doar un soare pe cerul lor, Iar al doilea soare rămâne sub orizont. Vântul suflă praf. Am avut o primă noapte foarte grea. Noi o numim noapte, dar se pare că Ebenii numesc această noapte drept perioadă. Ebe 2 cunoștea etimologia acestui cuvânt, dar nu era comparabilă cu cea de pe Pământ. Nu am dormit bine în timpul nopții. Eben nu doarme așa cum o facem noi. Se pare că se odihnesc ceva timp, apoi se întorc și merg la muncă, unde fac tot ce au nevoie.

4.3 A doua zi la SERPO

Când ne-am trezit, Ebe 2 se afla în fața cabanei noastre. Am deschis ușa și am așteptat. De ce a fost acolo? De unde a știut că suntem treji? Ceea ce vorbim între noi poate fi monitorizat de un senzor. Ebe 2 ne-a spus să o urmăm în sala de mese. Nu a folosit cuvântul cafeteria sau catering. A folosit eticheta un loc unde să mănânci. Odată ce am adunat echipa, am trecut prin sat – aș numi un sat pentru formularea corectă. Am intrat într-o clădire mare. Pare a fi mare, în comparație cu micile personaje Eben. Pe mese era mâncare. Cred că vom numi acest loc o dietă. Ebenii aflaţi acolo ​​ne-au privit și au continuat să mănânce. Ei nu pregătesc mâncare în colibele lor. Se pare că toată lumea mănâncă aici. Am mers la mese. Au fost aceleași alimente pe care le-am văzut și mâncat pe nava spațială, cu excepția unor feluri de mâncare. Au fost niște boluri mari de fructe. Lucruri ciudate. De asemenea, au avut ceva de genul acesta, aveau gust ca laptele acru, dar după degustare părea bun la gust. Am chemat toți membrii echipei să mănânce și să bea.

De asemenea, am putea folosi produsele noastre din stoc. Dar colegul 700 ne-a spus să mâncăm una din mesele noastre pe zi și să ne salveze rațiile mai târziu. În acest fel, sistemul nostru digestiv se va adapta la mâncarea Ebenilor. Ne-am așezat la masă, mai mică în dimensiuni decât standardul nostrum de pe Pământ și am mâncat. Ebenii au fost o mulțime, probabil 100, toată lumea a mâncat și nu ne-a deranjat deloc.

În fiecare clipă i-am observat pe Ebeni, care se uita la noi. Probabil că am fost ciudaţi pentru ei, nu noi pentru noi. Suntem aici ca oaspeți. Suntem străini. Chiar trebuie să ne simțim ciudați. Toți arătăm diferit, toți arată la fel. Cum le putem compara? Nu putem. Ne uităm la Ebeni, ne privesc. Apoi vedem un alt Eben. Creaturi foarte ciudate, brațe mari, lungi, aproape plutitoare pe picioarele lor lungi. Aceasta nu poate fi Eben. Cu toții ne uităm la el. Această creatură plutește pur și simplu și nici nu ne privește.

Îl caut pe Ebe 2. Este împreună cu alţi trei ebeni. De îndată ce mă apropii de ea, ea se ridică și își întoarce capul spre mine. Am întrebat-o despre creaturile pe care le-am văzut aici și am întrebat dacă era un alt fel de Eben. Ebe 2 se arată confuză. M-a întrebat ce fel de creatură? Am folosit cuvântul creației. Poate că a fost o insultă, sau poate că nu știa cuvântul.

Am arătat creatura de la celălalt capăt al camerei. Apoi a văzut ce vreau să spun. Ebe 2 a spus: “Nu, nu e Eben, este un vizitator ca  şi tine” și ea mi-a arătat.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XIIProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XIV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?