Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

În acel moment pe Pământ nu se știa de ecranul plat sau ecran LCD. Se pare că această tehnologie a fost derivată din epavă a EBE care s-a prăbușit în timpul incidentului de la Roswell.

“O caut pe Ebe 2. Are trei ebeni. De îndată ce mă apropii de ea, el se ridică și își întoarce capul spre mine. Am întrebat-o despre creaturile pe care le-am văzut aici și am întrebat dacă era un alt fel de Eben. Ebe 2 se arătă confuză. M-a întrebat ce fel de creatură? Am folosit cuvântul creației. Poate că a fost o insultă, sau poate că nu știa cuvântul.

Am arătat creatura de la celălalt capăt al camerei. Apoi a văzut ce vreau să spun. Ebe 2 a spus: «Nu, nu e Eben, este un vizitator ca tine» și ea mi-a arătat.

Bine, văd că aici sunt mai mulți vizitatori străini. Cred că nu suntem singurii. Apoi i-am cerut lui Ebe 2 să-mi spună de pe ce planetă a venit vizitatorul? Ebe 2 a spus ceva de genul CORTA, nu eram sigur de numele exact, așa că am rugat-o să repete de două ori. Ok, unde e CORTA? Ne mutăm la monitor ca să-mi arate. Acesta este situat în colțul camerei. Se pare că există un tip de ecran tactil. Pune degetul pe geam și ceva apare. Este universul?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XIIIProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?