Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

A fost o zi amuzantă. Echipa mea a jucat softball cu niște Ebeni activi care au învățat acest joc. Poate pentru cea mai mare parte. Ei încă nu au înțeles că trebuie să prindă mingea înainte ca ea să lovească terenul. Dar se distrau.

Nu am putut să ne aruncăm în viața personală a lui Ebe 5, chiar dacă 518 a vrut-o. Am explicat un comentariu cu privire la tehnologia Ebenilor privind șuruburile, piuliţele etc. Nu. Tot ceea ce produc este conectat printr-o metodă de lipire sau de topire.

Când am vizitat fabrica noastră, am fost uimiți de cât de eficienți erau în privinţa mobilei, elicopterelor sau a altâore mașini de zbor. Până acum nu am văzut fabrica de nave spațiale principale. Trebuie să se afle într-o locație îndepărtată în vest sau sud. Sunt sigur că într-o zi vom vizita acest loc.

Mai avem șapte ani sau ultimii șapte ani înainte să plecăm. După cum am menționat deja, am pierdut complet noţiunea timpului Pământului. Am făcut înregistrări cu mulți ani în urmă. Odată am avut timp terestru pe Serpo, dar timpul Ebenilor este extrem de greu de contorizat, așa cum am menționat deja.

O altă manifestare a problemelor noastre umane că nu este posibil fără carne. Astăzi au avut o sărbătoare. Câteva festivități. Am folosit cele mai recente pachete de nutriție C, deoarece Ebenii nu se mai îngrijeau de mâncarea noastră. Am ucis niște animale. După cum am menționat deja, Ebenii ne-au permis să ucidem animalele pentru carne. Carnea lor nu este foarte rea, 899 spune că are un gust ca şi carnea de urs, de care nu am mâncat niciodată. Dar Ebenii se arată foarte surprinşi când mâncăm carne. Este ciudat că pot clona creaturi și alte tipuri de ființe, dar nu pot consuma carne. Mi se pare ciudat. Dar ei ne lasă să facem tot ce vrem și mâncarea este ceva de care avem nevoie pentru proteine. Am folosit la ultima mâncare sare și piper, deoarece face ca mâncarea lor să fie mult mai gustoasă.

Ebenii nu au nimic asemănător cu sarea și piperul. Ei au o plantă, ceva de genul oregano pe care o folosesc. Are un gust distinct, dar nu este pe gustul nostru. Sărbătorirea a fost minunată. Am participat la dansurile care seamănă foarte mult cu cele ale Ebenilor. Sunt foarte încântați să danseze și să joace jocurile lor ciudate. Le-am descris mai devreme, dar în această sărbătoare am văzut altceva. Jocul a fost jucat ca un șah, dar cu Ebenii stând pe o suprafață mare pătrată. Pătratele au fost împărțite în câmpuri de câte 24. Fiecare avea încă două locuri. Cum și de ce ebenii se mișcau, a fost un mister pentru noi. Unul dintre Ebeni spus un cuvânt și apoi a continuat altul. Mi s-a părut că a fost un joc de echipă. Șase Ebeni pe fiecare parte. Nu am putut să ne dăm seama de scopul jocului, dar în cele din urmă Ebenii au dansat împreună, ceea ce probabil însemna victoria, așa cum am crezut.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XVIIIProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XX >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?