Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Ebe 2 ne conduce spre un loc aproape de intrarea următoare și ne oferă apă, cel puțin credem că este apă. Are gust ca o substanță chimică, dar este apă. Chiar are un gust destul de bun.

“Mă bucur că am încă un simț al umorului. Este prima noastră zi, prima zi la școală. Avem multe de învățat. Trebuie să avem o minte deschisă. Nu putem compara aceste probleme cu Pământul. Trebuie să ne deschidem gândul la noi gânduri și la noi științe. Toate aceste lucruri sunt străine pentru noi, dar trebuie să le învățăm.

M-am îndreptat spre ceasul meu de mână și apoi am arătat spre sol și mi-am făcut semn cu Ebe 2 pentru a indica dacă cele două articole erau perioade de timp. Nu știu dacă a înțeles asta. Dar am spus “timp” și ea a înțeles-o. Da, a spus ea, a fost momentul Ebenilor și ea a arătat spre sol. Din nou, mi-am arătat ceasul de mână și am spus: “E timpul Pământului.” Ebe 2 a zâmbit apoi și a spus: “Nu, nu e timp pe Pământ la Serp.” Ok, asta are sens. 225 a spus că tocmai a descoperit că timpul Pământului nu a funcționat pe SERPO. Cred că așa este. Care sunt ceasurile noastre sau dispozitivele de timp când nu funcționează?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XIVProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XVI >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?