Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Potrivit administratorilor noştri de timp, Ebe 2 a revenit aproximativ 80 minute mai târziu. Ne-a spus că s-a fost aprobată ca oamenii mei să le viziteze laboratorul.

„I-am spus lui Ebe 2 că nu vom avea arme, dar vom rămâne aici până vom vedea corpul lui 308. Supraveghetorul a făcut ceva cu dispozitivul de comunicare de pe centura lui. 20 minute mai târziu, am avut trei Ebeni în clădire. Unul dintre Eben, care este doctor, a vorbit foarte bine în limba engleză.

Acest medic a avut o pronunție specială, aproape ca o voce umană. Nu avea o intonare atât de înaltă ca Ebe 1 și Ebe 2. Am fost atât de uimit de doctor. Mă întreb unde au fost ultimele luni 18. Nu l-am văzut niciodată înainte. Acest doctor ne-a spus că corpul lui 308 nu a fost închis în interiorul containerului. Ebenii ​u​a efectuat experimente cu corpul său pentru că au considerat o onoare să lucreze cu un astfel de specimen uman. Doctorul ne-a spus că au folosit corpul lui 308 pentru a crea o ființă umană clonată. În acest moment am oprit doctorul. I-am spus că trupul colegului meu era proprietatea Statelor Unite ale Americii și a planetei Pământ. Corpul nu a aparținut Ebenilor și nu am permis niciun experiment cu 308. I-am explicat că oamenii consideră că trupul este un simbol religios.

Deci era o problemă cu permiterea folosirii corpului lui 308 pentru experimente. L-am rugat să vadă corpul. Medicul mi-a explicat că trupul a dispărut deja, a spus că tot sângele și organele corpului au fost îndepărtate și folosite pentru a clona alte ființe. Folosirea cuvântului „ființe” m-a făcut să mă enervez și pe alții. 899 a fost, de asemenea, foarte supărat. I-am înjurat pe doctorii lor. M-am forțat să rămân calm. Apoi i-am spus lui 203 să părăsească clădirea împreună cu 899. Mi-am dat seama că această chestiune ar putea duce într-adevăr la un incident mare. Nu mi-am putut permite. Eram doar unsprezece și ne-am dat seama că dacă Ebenul voia să ne închidă sau să ne omoare, ar putea face acest lucru foarte ușor.

Situația a fost total absurdă. Oamenii erau prilej de experimente cu organisme extraterestre, iar Ebenii se ocupă de aşa ceva de asemenea într-un mod foarte ciudat, deci chiar și aici putem întreba: „Cine este fără de vină, ca să vâneze?”

Nu credeam că Ebenii ar recurge la o astfel de afacere. Dar nu voi lăsa acest incident să evolueze în ceva mai rău. Mi-am dat seama că, cu ceea ce făcuseră Ebenii cu corpul lui 308, nu se putea face altceva decât am putea face noi înșine. Ebe 2 părea foarte supărată. Mi-a spus asta „toată lumea ar trebui să fie frumoasă și să o repete de mai multe ori”.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XVProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XVII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?