Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Am ajuns într-o cameră care părea o cameră de spital. Aveau mai multe paturi sau un fel de așternut folosit de Ebeni. Fiecare pat era o entitate vie, așa cum o numea medicul. Doctorul ne-a spus că toate ființele sunt vii și le pasă de ele.

„Doctorul ne-a spus că toate experimentele efectuate în interiorul clădirii, care nu este numită laborator, ci doar o clădire, sunt efectuate pentru a crea ființe clonate. Am fost duşi în camera următoare, unde erau o serie de recipiente care păreau ca niște căzi de sticlă. În fiecare baie era un corp. Am fost șocat, la fel ca 700 și 754. Erau niște corpuri ciudate. Nu erau trupuri umane, cel puțin nu toate. Am început să mergem prin spațiul dintre băi. Ne-am uitat înăuntru. Erau acolo creaturi amenințătoare. I-am cerut doctorului să ne explice ce fel de creaturi se aflau în acele cuve. Doctorul ne-a spus că aceste creaturi provin de pe alte planete. 700 l-a întrebat pe doctor dacă aceste creaturi au murit când au venit sau Ebenii le-au adus deja moarte. Doctorul a spus că toate ființele au fost aduse în viață pe planetă. 700 a întrebat dacă aceste ființe au fost răpite sau aduse împotriva voinței lor. Doctorul nu era sigur ce semnificaţie avea cuvântul răpit.

Medicul Eben părea confuz și l-a întrebat pe 700 referitor la întrebarea pusă. 700 a spus că aceste creaturi au fost luate de pe altă planetă și aduse la Serpo fără permisiunea lor sau a liderilor de pe planeta lor. Doctorul a spus că aceste creaturi au fost aduse pentru experimente. Aceste ființe nu sunt ființe inteligente. Ebe 2 a folosit apoi cuvântul animale. Bine, înțeleg acum. Toate acestea sunt animale de pe alte planete. Medicul nu a înțeles, evident, cuvântul animal. Ebe 2 și Doctorul au făcut schimb de cuvinte în Ebeneză, iar medicul a spus că sunt animale reale.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XVIProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XVIII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?