Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Acest Eben a avut un IQ de cel puțin 300. Ebe 5 a rezolvat de fapt câteva din problemele simple prezentate de 661 pe principiile de bază ale electricității, cum ar fi circuitele rezistive și alte lucruri simple similare. A fost o scenă remarcabilă.

„Eben a trebuit să găsească o cale de a crește celulele până la stadiul ființelor vii. 700 și 754 au spus că aşa ceva nu este cunoscut pe Pământ. Apoi l-am întrebat pe medic dacă acel corp al lui 308 este, de asemenea, folosit pentru a crea ființe. Doctorul a spus da și a arătat o creatură. Am fost șocat, la fel ca 700 și 754. Era o creatură din sângele și celulele colegului nostru și arăta ca un mare Eben. Cu toate acestea, mâinile și picioarele erau asemănătoare cu cele umane. Cum ar putea crește atât de repede? Evident, acest lucru este mult dincolo de înțelegerea noastră.

Din nou, expresia aroganței umane. Ebenii nu sunt umani. Dar oamenii se comportă în situații similare într-un mod la fel de ciudat.

Am văzut tot ce vroiam să văd. Le-am spus medicilor că vrem să plecăm. Ebe 2 a văzut că m-am supărat și mi-a atins mâna. M-am simțit neliniștit. Ebe 2 era de asemenea preocupată de ceea ce am văzut. A spus că plecăm. Am fost în afara clădirii, pe care nu am vrut să o văd din nou. Am văzut aici partea întunecată a acestei civilizații. Ebenii nu sunt civilizația umană pe care am crezut-o. Dar trebuie să spun că nu au ascuns nimic. Doctorul ne-a spus totul, ca și alţi Ebeni. Ei nu știu ce înseamnă să mintă. Am văzut tot ce ne-am dorit și ne-am schimbat impresia despre Ebeni atâta timp cât stăm pe această planetă.

Însemnarea nr. 16
Era dificil să vorbești cu Ebenii despre știință. Cum să le explicăm lor despre Einstein? Cum își explică ei despre Einstein? Am avut o problemă dificilă cu ei să-i conectăm cu știința noastră. Dar ei păreau să înțeleagă fizica și chimia noastră mai repede decât am putea înțelege. Am reușit să observăm niște lucruri ciudate despre tehnologia lor.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XVIIProiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XIX >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?