Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Acest capitol oferă informații generale despre ce echipa de schimb a descoperit când se află pe planeta Serpo.

“Una dintre activitățile interzise este să intri într-o casă de locuit privată. Odată ce am făcut-o, am fost scoși politicos din armată. Se pare că există mai multă forță militară a Ebenilor decât este într-adevăr. Ei au arme, așa cum am menționat deja. Cu aceste arme, rareori vedem un soldat. Dar le-am văzut în timpul unui avertisment care s-a întâmplat cu ceva timp în urmă. Ebe 2 a intrat în locuința noastră, după o perioadă de odihnă. Ea a fost încântată și ne-a spus să rămânem înăuntru și să nu părăsim locuința noastră. Am întrebat de ce și Ebe 2 a spus că o navă spațială necunoscută a intrat pe orbita planetei. Ebe 2 ne-a asigurat că armata se va ocupa de această problemă.

Desigur, am făcut aranjamente proprii pentru apărarea noastră. Ne-am luat armele și ne-am oprit pentru a ne păstra spațiul de locuit în siguranță. Am încălcat instrucțiunile și am ieșit. Am privit cerul și am văzut multe avioane. Apoi am văzut toți soldații cu arme și ceva care părea un echipament de câmp. Erau gata să lupte, așa cum a spus 899.

Avertizarea nu a durat mult, Ebe 2 s-a întors, ne-a privit cumva curios și ne-a spus că totul era bine și că situația de urgență s-a terminat. Am întrebat dacă o navă spațială necunoscută a fost identificată. Ea a spus că nu este o navă spațială, ci doar o bucată comună de deșeuri din spațiu. Nu am crezut, dar nu am avut nici un fel de a spune adevărul. Ne-am întors la rutina noastră.

Acest capitol oferă informații generale despre ce echipa de schimb a descoperit când se află pe planeta Serpo. Secțiunea 5.1 descrie ce a descoperit echipa despre planetă. Partea 5.2 descrie civilizația lui Eben. Secțiunea 5.3 descrie problemele întâmpinate de membrii echipei, iar 5.4 indică concluziile proiectului.

Descoperirea 5.1 pe planetă.

Consemnarea nr. 2A

Echipa noastră s-a aflat în nava Ebenilor cu nouă luni înainte de a ajunge la planeta lor. În timpul călătoriei, toți membrii echipei noastre au suferit adesea amețeli, dezorientări și dureri de cap. În timpul zborului nava nu a avut probleme. Nava a fost foarte mare și a permis echipei să se deplaseze. Odată ce echipa a sosit pe planeta Ebenilor, a durat câteva luni pentru a ne adapta la atmosferă. În timpul perioadei de adaptare, am suferit de dureri de cap, de amețeală și dezorientare.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret – XIX

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?