Protocoale care reconstruiesc, reoxigenează și reactivează mitocondria sunt critice, deci repararea mitocondriilor este primul și cel mai important lucru de făcut.

În ultimul timp, există articole și documentare cu diverse soluții la recuperarea celor [email protected]!nați cu serul de probă împotriva virusului existent sau inexistent. În urma vizionării a unei părți din documentarul ”UNBREAKABLE Destined to Thrive” și citirii altor articole, m-am gândit să împărtășesc cu voi informații culese care pot ajuta persoane dragi din viața noastră ce s-au [email protected]!nat, fie dacă există sau nu efecte secundare. Mai mulți doctori au împărtășit idei și protocoale comune.

Dr. Ryan Cole nu prea tratează pacienții [email protected]!nați lăsându-i pe mâna colegilor lui, dar identifică anomalii în laborator. Susține că [email protected] spike distruge mitocondria, centrala energetică a celulei. Spike-ul descrește schimbul energetic în mitocondria ceea ce rezultă scăderi de energie în țesuturile neuronale așa cum se vede în cancerul de creier. Mulți pacienți se simt obosiți, iar mitocondriile sunt afectate și obosite.

Am observat și eu persoane [email protected] care sunt răcite tot timpul, cu nasul inflamat, lipsite de energie și parcă rămân blocate în minte de nu mai gândesc, un fel de prosteală.

Protocoale care reconstruiesc, reoxigenează și reactivează mitocondria sunt critice, deci repararea mitocondriilor este primul și cel mai important lucru de făcut. Cea mai simplă soluție este statul la soare, dar nu înseamnă că vit. D este responsabilă, ci lumina infraroșie este cea care penetrează pielea, oasele și celulele activând Melatonina intracelulară. Melatonina este cel mai puternic antioxidant din corp. Auzim des despre melatonină pentru somn care acționează la nivelul glandei pineale, dar aceasta este diferită de melatonina intracelulară. Cea din urmă este activată sau stimulată printr-un singur mod: a fi afară din casă, expus la soare, la lumina infraroșie, dar majoritatea oamenilor au un stil de viață interior. Nu degeaba ne-au restricționat cu ieșitul afară pe timpul p(l)andemiei. Toată mascarada este un joc murdar cu ascunzișuri, cu situații pe care nu le cunoaștem pentru că de fapt nu știm cum funcționează corpul uman.

Dr. Ryan Cole spune că sistemul imunitar este susținut de nivelele de vit. D și că aceste nivele scăzute au legătură cu cele 17 feluri de cancer descoperite. Sistemul imunitar este susținut și de vit. K2, pe care le recomandă a fi luate împreună deoarece dacă se ia vit. D3 și există pierderi de calciu din oase, acesta intră în sistemul circulator. El recomandă triada:

 • vit D pentru imunitate;
 • vit. K2 pentru a pune calciu înapoi în oase, inversând de asemenea boala arterială coronariană;
 • Mg luat înainte de somn cu rol de a împinge calciul înapoi în oase și de a activa vit. D metabolizând-o din țesuturile adipoase unde este depozitată. Atenție sub ce formă o cumperi. Caută terminația în “at”: malat de magneziu, citrat de magneziu sau glicinat de magneziu. Prea mult oxid nu este bun pentru organism.

Dr. Ryan Cole recomandă de asemenea Seleniu deoarece mulți oameni au deficit; acesta trezește și activează celulele T.
Atenție de asemenea la nutriție. De evitat:

 • Consumul de zahăr, a siropului de porumb bogat în fructoză, a băuturilor dulci care dezactivează vit. D din organism;
 • Diete compuse din carbohidrați grele și inflamatoare;
 • Dieta cu gluten;
 • Uleiurile inflamatorii: ulei de rapiță, porumb, tărâțe de orez, șofran, floarea soarelui, semințe de struguri. Acestea pot fi înlocuite cu uleiuri bune, antiinflamatoare care au un raport adecvat intre acizii grași omega 3 și omega 6. Ex: uleiul de avocado, de măsline, cocos.

O altă recomandare a doctorului este postul intermitent, bun pentru toată lumea cu beneficii ale sistemului imunitar, claritate mentală etc. Unele celule imunitare sau celule albe devin mai puțin active, dar sunt încă în circulație. În cazul pacienților [email protected]ți, anumite monocite poartă proteina spike mai multe luni. Dacă se postește, aceste celule slăbite sunt declanșate să se autodistrugă și apoi crește o “populație” nouă de celule imunitare mai active. În final el ne spune să încercăm aceste protocoale și să urmărim ce schimbări aduc în viața și pe corpul fizic.

Un alt medic care îmi place mult este Dr. Edward Group care mărturisește că după 12 ani de studiu în chimie, fiziologie, chimie anorganică etc., pentru a deveni medic și-a dat seama că tot ce a învățat este fals. În urma unei discuții cu un prieten pe tema medicamentelor și ce se petrece cu ele în organism, s-a dus la bibliotecă și în mai puțin de 4 ore a înțeles ce efecte au medicamentele în corpul omenesc. A ajuns la concluzia că medicamentele sunt sintetice și nu tratează nimic niciodată, doar acoperă ceva. A început să plângă, conducând în drum spre casă, când a avut o experiență afară din corp, unde a întâlnit lumina și se întreba ce va face de acum încolo? Mesajul transmis a fost să spună adevărul lumii și să trateze pacienții cu mâinile. S-a alăturat unui grup de cercetători ai cancerului prin anii `90.

Dr. Edward Group spune că pentru tratare sau vindecare începi prin curățarea toxicității. El susține că rădăcina cancerului și a altor boli depind de 2 mari factori:

 1. mediu extern toxic (relații toxice – prieteni, familie, colegii și/sau șefii de muncă; ceea ce privești și asculți la TV, radio, internet; casa – egrasie, salteaua, perna, patul etc.; tehnologie – radiații de la telefoane, Wifi, antene, Bluetooth etc.)
 2. mediu intern toxic (aer, apă, hrană, junk food, tot ce ingerezi).

Protocol de curățare:

 1. curățarea și vindecarea intestinului;
 2. curățarea ficatului și a vezicii biliare;
 3. curățarea paraziților si a chimicalelor din organism;
 4. curățarea de metale grele.

Observații Dr. Edward Group

Problemele reale se găsesc în intestinul subțire și nu există nici o plantă care să curețe intestinul subțire. Intestinul se protejează prin evitarea consumării de alimente procesate.

Oamenii folosesc doar 15% din funcția ficatului. Curățarea se face pe nivele. Uleiul de măsline organic curăță doar 15%. Celelalte uleiuri curăță doar 1%-2%. Uleiul absoarbe toate chimicalele și toxinele. Dacă există suferință de orice condiție sau orice boală, ficatul nu ficționează mai mult de 20%. Pentru recuperare este nevoie de curățare de ficat ceea ce duce la dispariția simptomelor.

Dr. Edward Group vede efectele armelor biologice, agenda elitelor și citez: “Cum vor să modifice ADN-ul nostru furnizat de Dumnezeu. Ei folosesc compuși sintetici, otrăvuri și arme biologice pentru a altera prin mesagerul ARN calea ADN-ului ce creează jumătate umanoid și jumătate mașină. Ei se joacă de-a Dumnezeu.” Dr. Edward Group susține că există ierburi ce pot elimina aceste toxine și otrăvuri din organism, dar nu există nici o plantă care să repare ADN-ul, nici un compus în afara noastră și nici o injecție. ADN-ul are memorie și se poate repara singur cu apă și doar postind. El a studiat și învățat uroterapia sau urinoterapia de la Dr. Jesse Partridge, învățându-i la rândul său pe oamenii bolnavi de cancer sau de orice boală  să se vindece și să se regenereze cu ajutorul acestei terapii. Cercetările științifice arată că avem componente originale ale celulei stem a ADN-ului în propria urină. Dr. Edward Group ne spune: ”Am fost învățați că urina este dăunătoare și toxică, când de fapt este exact opusul. Antidotul pentru orice îl găsești în urină.” Când am auzit aceste cuvinte mi-am amintit de perioada când lucram într-o școală americană și am nimerit într-o clasa de chimie în care un student a întrebat ce este mai bine să bea când nu are apă: urină sau sudoare? Bineînțeles că răspunsul a fost urină.

În concluzie, este nevoie de detoxifiere, atenție la dietă, nu mai consuma junk food, fast food (mâncare de proastă calitate), meditează sau roagă-te dimineața la trezire și/sau seara înainte de somn, curăță-ți mintea de emoții negative, repetă mantra sau rugăciunea preferată cu impact pozitiv, fă-ți un program de exerciții fizice, ieși afara și expune-te la soare. Toate aceste protocoale și recomandări sunt excelente pentru toată lumea.

Articolul precedentAstrologie – Punctul Evenimentelor Neobișnuite
Articolul următorADN-ul, copia multiversului
Un om idealist, sincer și de partea dreptății, încă de mic copil citește ingredientele de pe etichetele produselor. Valurile dese ale schimbării din viață i-au adus înțelegere și compasiune aducând omului lumină și zâmbete.
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile