Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!

Entitatea nu era om și noi a trebuit să ne gândim la un termen; oamenii de ştiinţă au numit-o ca “EBE 1”, iar noi am menţionat-o ca “Noe”.

Politica americană de după Cel De-al Doilea Război Mondial a fost bazată în primul rând, pentru cine n-a gândit vreo clipă la aşa ceva, pe contactul cu extratereştrii şi pe secretomania ridicată la rang de lege neoficială.

Pentru a veni şi cu alte argumente în sprijinul acestei realităţi derulate vreme de câteva decenii, respectiv a protocoalelor secrete dintre americani şi extratereştri – Micii Cenuşii în cazul de faţă, prezentăm şi alte aspecte în acest sens care după anul 2000 au început să fie desecretizate, dar nu de către oficialităţile americane.

În numărul trecut al revistei v-am redat foarte scurt un fragment dintr-o discuţie între fostul preşedinte american Ronald Reagan şi unul dintre consilierii săi. De altfel documentul în care este redată discuţia a fost clasificat ca ultra-secret de către CIA.

Iată şi alte fragmente ale discuţiei care dovedeşte că au existat protocoale secrete cu Micii Cenuşii:

Consilier 1: Statele Unite ale Americii au fost vizitate de extratereştri încă din 1947. Avem unele dovezi că Pământul a fost vizitat de mii de ani de către diferite rase extraterestre. Dar, în iulie 1947, un eveniment remarcabil a avut loc în New Mexico. În timpul unei furtuni, trei nave spațiale extraterestre s-au prăbușit. O navă s-a prăbușit la sud-vest de Corona, New Mexico, a doua în apropiere de Datil, New Mexico, iar a treia în Nevada. Armata SUA le-a găsit pe toate trei, a recuperat rămăşiţele, dar şi un extraterestru viu, la care ne vom referi ca “EBE 1”.

Preşedinte: Ce înseamnă asta? Avem coduri sau e o terminologie specială?

Consilier 1: Domnule președinte, EBE înseamnă “entitate biologică extraterestră”. A fost un cod desemnat de Armata SUA pentru această creatură în acele zile. Entitatea nu era om și noi a trebuit să ne gândim la un termen; oamenii de ştiinţă au numit-o ca “EBE 1”, iar noi am menţionat-o ca “Noe”.

Președinte: Mai avem şi alţii? Numărul “1” ar părea să indice că mai avem şi alţii.

Consilier 1: Da, mai avem şi alţii. Pe atunci, termenul era doar de EBE, neavând un număr. Vă vom explica şi cum am dat şi de ceilalţi.

Președinte: OK. Te rog, continuă.

Consilier 1: Toate resturile și extratereştrii morţi recuperaţi din primul loc al accidentului au fost preluate la Baza Aeriană Roswell din New Mexico. EBE-ul viu a fost tratat pentru unele leziuni minore și apoi dus la Laboratoarele Naţionale Los Alamos, care era locul cel mai sigur din lume. Aranjamente speciale au fost făcute pentru EBE. Resturile navei au fost în cele din urmă transferate la Dayton, Ohio, la Divizia Tehnologică a lui Air Force. Cel de-al doilea loc al accidentului a fost descoperit în 1949 de către unii fermieri. Nu au existat extratereştrii vii în această a doua prăbuşire. Toate resturile au fost duse la Baza Armată Sandia din Albuquerque, New Mexico. (serpo.org)

Vedem aşadar că preşedintele american Ronald Reagan era informat, în timpul mandatului său, de existenţa unor protocoale între facţiunile secrete ale guvernului şi armatei, care lucrau împreună şi acea civilizaţie extreaterestră. Tocmai de aceea el s-a gândit că cine ştie dacă nu cumva gândurile acelor fiinţe din altă lume vizau o invazie a Pământului. Şi atunci a iniţiat programul de Apărare Strategică “Războiul Stelelor”. De atunci şi până acum s-au scurs 35 de ani, iar în ultimii ani datorită fostului ministru Canadian de externe Paul Hellyer, care a declarat clar şi ferm în Cingresul SUA că Ei există, americanii, englezii şi ruşii au decis declasificarea documentelor secrete referitoare la existenţa acestor stranii civilizaţii extraterestre şi la prezenţa lor pe Pământ. Însă până acum, deşi ruşii şi englezii au făcut un pas în desecretizarea oficială acestor informaţii, americanii încă tac. Se tem ei de ceva? Se tem de Majestic 12? Sau se tem de Ei?

Conform dialogului dintre agentul CIA şi fostul preşedinte american Ronald Reagan reiese foarte clar că încă de atunci din 1947 au fost recuperate echipamente extraterestre tehnologice.

Civilizaţia umană se află într-un real avânt tehnico-ştiinţific. Cu toate acestea persistă încă secretomania referitoare la subiecte considerate şi astăzi tabu, unul dintre acestea fiind secretul prezenţei extratereştrilor în interiorul societăţii umane, deci printre noi.

Multe dintre minunile tehnologiei realizate în prezent se datorează unora dintre aceste secrete, deoarece partea de inovaţie ştiinţifică provine prin derivaţie din tehnologia Micilor Cenuşii. Astfel mergând înapoi pe firul timpului ajungem din nou la acele situaţii în care au existat protocoale extraterestre secrete încă din anii 70-80. Ronald Reagan a fost unul dintre preşedinţii care a fost informat destul de mult în legătură cu prezenţa acestor Mici Cenuşii, şi ca urmare redăm în continuare dialogul pe care el l-a avut cu unul dintre agenţii CIA-ului care era responsabil şi implicat într-o astfel de chestiune.

Preşedinte: OK, o întrebare în ceea ce privește prima prăbuşire. Câţi extratereştri erau în nava spaţială?

Consilier 1: 5 extratereştri morţi şi 1 în viață. Trupurile moarte ale extratereştrilor au fost transportate la Wright Field, Ohio și păstrate în congelator. Ei au fost mai târziu transportaţi la Los Alamos, unde s-au făcut containere speciale pentru a menține organele în descompunere. Au existat 4 extratereştri morţi în al doilea loc al accidentului. Cadavrele lor se aflau într-o stare avansată de descompunere, căci au stat în deşert 2 ani. Rămășițele acestora au fost transportate la Baza Sandia, iar, în cele din urmă la Los Alamos. Ambele nave spațiale prăbuşite aveau un design similar, iar trupurile extratereştrilor erau identice. Arătau exact la fel. Aveau aceeași înălțime, greutate și caracteristici fizice. Aici sunt fotografii ale extratereştrilor.

Președinte: Pot fi conectaţi ei cu ceva pământesc?

Consilier 1: Nu, domnule președinte. Ei nu au caracteristici similare cu cele ale unui om, cu excepția ochilor, urechilor și a gurii. Organele lor interne sunt diferite. Pielea lor este diferită, ochii lor şi chiar respirația lor sunt diferite. Sângele lor nu este roșu, iar creierul lor e complet diferit faţă de cel al omului. Nu putem spune că extratereştrii sunt asemănători cu oamenii. Chiar şi pleoapele lor sunt diferite. Probabil pentru că planeta lor de origine este una foarte luminoasă.

Președinte: Ştim de unde vin? De pe Marte, din sistemul nostru solar sau de unde?

Consilier 1: Da, domnule președinte, știm de unde vin. Să vă explic. EBE a trăit până în 1952, când a murit. Am învățat foarte multe de la EBE. Deși nu avea voce ca oamenii, a fost capabil să comunice (verbal adică – nota redacţiei) cu o operație efectuată de medicii militari. EBE era extrem de inteligent. A învățat limba engleză rapid, ascultând personalul militar care era responsabil de siguranța şi îngrijirea sa. EBE ne-a ajutat să învățăm din toate obiectele găsite în cele două locuri de prăbuşire. EBE ne-a arătat cum funcţionau unele aparate, cum ar fi un dispozitiv de comunicații. De asemenea, ne-a arătat diverse alte dispozitive…” (Sursă: serpo.org)

Dintr-un asemenea dialog avut de agentul CIA cu fostul preşedinte american Ronald Reagan reiese foarte clar că încă de atunci din 1947 au fost recuperate echipamente extraterestre tehnologice, care ulterior au fost studiate şi înţelese treptat în funcţionalitatea lor, apoi aplicate prin copiere fidelă în stilul ingineriei specific civilizaţiei noastre. Astfel se pare că acest computer de la care scriu acest articol, precum şi telefoanele mobile dar şi televizoarele moderne la care cu toţii vorbim şi ne uităm sunt elemente umanizate ale unei tehnologii extraterestre provenite de la sute de ani lumină depărtare de Pământ…

Noi numim acest sistem stelar de unde venea EBE cu numele de Zeta Reticuli, aflat la aproximativ 40 de ani lumină de Pământ.  Planeta de pe care venea EBE se află în interiorul acestui sistem stelar.

Preşedinte: Scuzaţi-mă, dar vă referiţi la această creatură ca la o fiinţă neutră. Are vreun gen?

Consilier 1: Mă scuzaţi, domnule preşedinte, dar da, era un mascul. În interiorul speciei lor au cum avem noi femei şi bărbaţi

Preşedinte: Ok, mulţumesc. Te rog, continuă.

Consilier 1: Mulţumesc, domnule preşedinte. EBE a murit de ceea ce doctorii militari numesc cauze naturale. Nu cred că am fi putut stabili exact din ce cauză a murit EBE. Deşi am avut 5 ani la dispoziţie ca să studiem entitatea EBE, nu am avut niciun standard cu care să comparăm corpul EBE ca standarde medicale pe bază de observaţii. A fost dificilă pierderea EBE, de vreme ce a fost cel mai interesant lucru pe care noi oamenii l-am putut studia. Un vizitator de pe altă planetă… Din altă lume… EBE a explicat unde locuia în Univers. Noi numim acest sistem stelar de unde venea EBE cu numele de Zeta Reticuli, aflat la aproximativ 40 de ani lumină de Pământ.  Planeta de pe care venea EBE se află în interiorul acestui sistem stelar.

Preledintele: Ok, unde se află asta ca şi comparaţie cu tot ceea ce ştim?

Consilier 1: Ei bine, domnule preşedinte, cea mai apropiată stea de noi este la 4 ani lumină. Pot să vă arăt constelaţia de acolo.

Preşedintele: Nu, nu cunosc prea multe despre astronomie. Mă gândeam că aş putea să-mi dau seama de distanţă. Cât i-a luat navei spaţiale să ajungă aici?

Consilier 1: Ei bine, domnule preşedinte, pot să vă spun acum sau să discutăm asta după şedinţă. Aşa cum spunea şi domnul Casey, acesta este un subiect complicat pentru că are multe nivele de compartimentare. Informarea asta de acum este doar informarea de bază despre vizitarea planetei noastre de către o specie extraterestră.

Preşedinte: Bine.. hmmm… să înţeleg că asta nu este o informare completă?

W.M. Casey: Domnule preşedinte, avem diferite nivele de informare. Dacă le amestecăm, cred că n-ar avea sens, şi nici nu am avea timp în dimineaţa asta. Înţeleg că aveţi o agendă încărcată astăzi.

Preşedintele: Ca preşedinte al Statelor Unite ar trebui să ştiu totul, nu? Sau nu ar trebui? Dacă e să-mi asum că asta a fost doar o scurtă informare, atunci ar trebui să aud totul în legătură cu asta. Cred că aşa ceva este mult mai important decât alte lucruri din agenda mea zilnică. Dar probabil mă grăbesc. Dacă sunt unele lucruri pe care n-ar trebui să le ştiu, vă rog să-mi spuneţi.

W.M. Casey: Nu, nu domnule preşedinte, n-am vrut să spun că n-ar trebui să ştiţi despre asemenea lucruri. Pur şi simplu am vrut să spun că ar trebui să procedăm într-o manieră ordonată în ceea ce priveşte informarea. Dar depinde de dumneavoastră. Noi nu vom ascunde nimic.

Aşadar Reagan fusese informat la modul complet în anii 80 despre ce se întâmplase în 1947 şi de atunci încoace. Şi este clar că în privinţa tuturor acestor chestiuni au existat protocoale secrete între acei extratereştri şi grupul Majestic 12 reprezentat inclusiv de către CIA.

Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – Dezvăluiri despre Raportul 13 (I)Protocoalele extraterestre – Iniţiativa Strategică de Apărare – Războiul Stelelor (III) >>
Acest articol face parte 2 din 5 seria Protocoalele extraterestre
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile