Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!

De ce au existat aceste protocoale secrete între extratereştrii Cenuşii şi americani? Cumva pentru supremaţia ireversibilă pe Pământ?

Timp de cel puţin 60 de ani NASA a ascuns adevărul cu privire la misiunile Apollo. Prin anii 70-80 doar câţiva jurnalişti răzleţi, pe teritoriul Statelor Unite, au avut curajul să investigheze situaţia referitoare la colaborarea ultrasecretă dintre guvernul american, mai bine zis partea sa militară şi câteva rase de extratereştri.

Îndeosebi după incidentul celebru din 1947 de la Roswell asemenea chestiuni au fost într-atât de secretizate încât acei jurnalişti nu au putut obţine decât ceva frânturi de informaţii. Bune şi alea pentru a putea porni în cercetările lor de la chestiuni concrete.

În prezent, după atâtea decenii şi la 28 de ani după căderea Cortinei de Fier, prin lume circulă un curent de libertate de exprimare mai amplu ca niciodată, ceea ce a permis unor foşti astronauţi ai echipajelor Apollo să ofere mărturisiri în mod treptat unor televiziuni.

Astfel celebrul Edgar Mitchell a declarat într-un interviu telefonic la Fox News TV în 25 iulie 2008 că extratereştrii există şi că o parte a guvernului american, acea parte conspiraţionistă, colaborează cu acele fiinţe din afara Pământului încă din anii 50-60 în baza unor protocoale stricte.

Iată partea cea mai relevantă a declaraţiei sale din acel interviu:

Informațiile au fost acoperite de toate guvernele S.U.A. din ultimii 60 de ani, dar există scurgeri de date, iar unii dintre noi am avut privilegiul de a fi știut despre o parte dintre acestea. Am fost în cercurile militare și ale serviciilor de informații, care știu ce se petrece dincolo de realitatea care se expune publicului larg. Da, am fost vizitați de extratereștri.

La foarte scurt timp după această declaraţie NASA s-a grăbit să dea o dezminţire, negând complet afirmaţiile lui Mitchell.

Deci vă daţi seama că această monstruoasă conspiraţie, de a ascunde realitatea faptului că există civilizaţii extraterestre care au intrat în contact cu noi, fie şi în mod limitat, a fost menţinută până în mandatul al doilea al lui Barack Obama.

În afară de Edgar Micthell a mai făcut dezvăluiri şi un alt astronaut – Gordon Cooper, în decembrie 2007, iar aproximativ 7 ani mai târziu un al treilea fost astronaut Apollo – Buzz Aldrin, a făcut dezvăluiri televizate despre realitatea faptului că OZN-urile şi extratereştrii există, afirmând că guvernul a ascuns toate aceste informaţii în mod premeditat.

Un angajat al NASA pe nume Ken Johnston a dezvăluit şi el unele informaţii secrete, precum şi documente în care se pot vedea în poze fiinţe extraterestre şi OZN-uri. După acest incident Ken Johnson a fost concediat după ce a adus la cunoştinţa opiniei publice o asemenea realitate.

Din declaraţiile lui Edgar Mitchell reiese foarte clar că unii ofiţeri din cercurile înalte, precum şi directori ai serviciilor de informaţii ştiau de existenţa acestor protocoale între guvernul american şi extratereştri.

În vederea stabilirii acestor protocoale a fost constituit grupul Majestic 12, a cărui misiune era, printre altele, să coordoneze apariţia unor cărţi precum Project Blue BookProiectul Cartea Albastră a lui James Allen Hynek, personaj care a apărut în mod oficial în filmul Întâlnire de gradul trei realizat de Steven Spielberg.

În încercarea de a discredita şi a ascunde realitatea gestionată a protocoalelor cu extratereştrii, cartea lui Hynek a ajuns în cele din urmă să conţină idei care confirmau în mod de netăgăduit – pentru că unii martori militari la apariţiile OZN nu puteau fi ignoraţi – adevărul despre faptul că exista o realitate a prezenţei extraterestre pe Pământ.

De ce au existat aceste protocoale secrete între extratereştrii Micii Cenuşii şi americani? Cumva pentru supremaţie ireversibilă pe Pământ?

În Raportul nr. 13 existau informaţii despre OZN-urile prăbuşite ,locurile şi numărul de extratereştri recuperaţi şi vii şi morţi.

În data de 20 februarie 1954, preşedintele în funcţie al Statelor Unite ale Americii de la vremea aceea, Dwight Eisenhower, a participat direct la o supersecretă întâlnire cu reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre. În urma acelei întâlniri a fost încheiat un tratat între naţiunea americană şi naţiunea extraterestră respectivă. Dar americanii deja aveau în custodie câteva fiinţe extraterestre, după prăbuşirea de la Roswell din 1947, nişte Mici Cenuşii afiliaţi rasei reptiliene.

În mod foarte surprinzător, la scurt timp după această întâlnire Eisenhower a suferit un de atac de cord. Să fi fost o pedeapsă divină pentru un pact cu o specie extraterestră ostilă omenirii? Ca urmare a întâlnirii menţionate, Eisenhower a fost sfătuit să susţină formarea grupului Majestic 12, care ulterior a început să muşamalizeze treptat toate aceste întâlniri şi pacturi – protocoale încheiate între guvernul american din umbră, adică cel neoficial, şi fiinţe extraterestre venite din alte lumi. Pentru că au existat pe teritoriul american nu doar Micii Cenuşii, ci şi alte specii ale Cenuşiiilor.

Între ianuarie 1947 şi decembrie 1952 – deci vedeţi că seria prăbuşirilor de OZN-uri a început anterior celei de la Roswell din iulie 1947 – au avut loc 16 prăbuşiri de nave extraterestre, probabil aşa a fost convenţia între Cenuşii şi americani pentru ca aceştia să intre în posesia tehnologiei, 65 de corpuri de extratereştri fiind recuperate, dintre care doar unul a rămas în viaţă. Dintre toate acestea 16, un număr de 13 s-au petrecut în interiorul graniţelor Statelor Unite, ceea ce a implicat desfăşurarea forţelor militare şi aeriene americane, la vremea aceea, pentru a ţine totul sub control în sensul secretizării acestor evenimente.

Este clar că toate aceste muşamalizări s-au realizat în marea lor majoritate cu participarea Forţelor Aeriene ale Statelor Unite, la care profesorul James Allen Hynek, cercetător OZN, a fost consultant pe probleme de astronomie din 1948 până în 1969. Aşa cum am menţionat Allen Hynek a jucat el însuşi în filmul lui Steven Spielberg „Întâlnire de gradul trei”.

Datorită dezvoltării tehnologice din anii 80, care a permis extinderea tehnicilor de accesare a informaţiilor, o parte din secretele ascunse de către cei de la NASA, de guvernul american din umbră şi de grupul Majestic 12 nu au mai putut fi ţinute departe de cunoaşterea opiniei publice.

Cu mult înainte ca foştii astronauţi Apollo, menţionaţi în episodul anterior, să dezvăluie că au existat protocoale secrete între extratereştri şi americani, un alt subofiţer al Forţelor Aeriene ale Statelor Unite a făcut în anii 80 o serie de afirmaţii repetate, referitoare la un asemenea secret. Ca şi colonelul Philip J. Corso care a dezvăluit la rândul său în anii 90 unele secrete despre contactul americanilor cu extratereştrii, şi subofiţerul Milton William Cooper a oferit informaţii foarte preţioase referitoare la o asemenea realitate ascunsă ochilor publici.

Conform afirmaţiilor lui Cooper, între 1970 – 1973 pe vremea când lucra pentru comandamentul flotei militare din Pacific, a avut acces la două documente: Raportul nr. 13 al proiectului Grudge/Blue Book şi un rezumat al operaţiunii „Majority” aceasta fiind conectată direct cu şi dirijată de grupul Majestic 12.

În Raportul nr. 13 existau informaţii despre OZN-uri prăbuşite – locurile şi numărul de extratereştri recuperaţi şi vii şi morţi, poze ale navelor acelor fiinţe, date foarte importante despre răpiri la bordul acelor nave şi multe altele. Tot conform declaraţiilor lui Cooper, americanii s-ar afla în contact permanent din 1952 încoace cu 3 rase extraterestre principale, care au colaborat cu facţiuni speciale din CIA şi din Armata Statelor Unite şi că au existat în ultimii 50 de ani, adică până prin 2000, aproximativ 300 de întâlniri secrete între reprezentanţi ai guvernului american şi extratereştri.

Inginerii militari ai Pentagonului au realizat prin inversarea ingineriei, decodificarea modului în care funcţiona tehnologia extraterestră primită.

Dincolo de tumultul anilor 60-70-80 în care civilizaţia umană s-a dezvoltat într-un ritm incredibil, au existat conspiraţii ce au vizat supremaţia pe Pământ din pespectiva militară şi ştiinţifică.

În perioada Războiului Rece dintre Statele Unite şi Rusia, în timp ce în planurile politic şi militar se desfăşurau adevărate ostilităţi, prin declararea aproape în fiecare lună a înmulţirii numărului de silozuri cu rachete nucleare de-o parte şi de alta, în spatele scenei mondiale americanii dezvoltau în Aria 51 o serie întreagă de experiemente în comun cu Micii Cenuşii.

Este foarte clar acum, după câteva decenii de la incidentul Roswell din 1947, că americanii au încheiat pentru cel puţin 4-5 decade nişte protocoale secrete cu 3-4 rase extraterestre, printre care şi Micii Cenuşii. Aceştia fiind o rasă aservită reptilienilor şi draconienilor este evident că ceea ce au cerut la schimb americanilor s-a realizat în cel mai mare secret posibil. Altfel dacă s-ar fi aflat de către opinia publică americană totul s-ar fi prăbuşit cu mare zgomot. De altfel celebrul serial „Dosarele X” din anii 90, continuat în prezent cu seria a 11-a, a încercat să redea dimensiunea conspiraţiei care a existat de-a lungul deceniilor în jurul acestui subiect şi acestei realităţi ascunse.

În altă ordine de idei, cum avem noi românii vorba aia că tot răul e spre bine, putem spune că aceste secrete păstrate de către americani au contribuit totuşi la progresul ştiinţific şi tehnologic.

După primirea de la Micii Cenuşii şi de la orionieni de elemente tehnologice superavansate, inginerii militari ai Pentagonului şi-au pus mintea la contribuţie şi au realizat prin inversarea ingineriei decodificarea modului în care funcţiona tehnologia extraterestră primită. Astfel s-au putut revoluţiona domeniile IT, al industriei aerospaţiale, al microelectronicii şi cel al investigaţiilor cu aparatură electronică. Cum credeţi că au fost posibile aceste salturi tehnico-ştiinţifice, fără elementele oferite sau preluate de la aceste civilizaţii? Noi ca pământeni eram departe de a putea realiza asemenea performanţe într-un timp atât de scurt, deoarece nu aveam ca civilizaţie o bază de date de unde să ne inspirăm.

Raportul 13 despre care am scris în episodul anterior, ataşat cărţii „Proiectul Cartea Albastră”, proiectului „Grudge” şi grupului Majestic 12, fusese realizat de către Institutul Memorial Battelle şi Divizia pentru Tehnologie Extraterestră a Forţelor Aeriene SUA. Chiar dacă timp de 6 decenii aceste informaţii au fost clasificate la nivelul „strict secret”, încât nici preşedinţii americani nu aveau acces la ele, situaţia la nivel mondial s-a detensionat după căderea Cortinei de Fier în 1989.

Astfel în 1991 KGB-ul a declasificat 180 de pagini de rapoarte secrete referitoare la toate evenimentele OZN şi extraterestre petrecute între 1982-1990. Deci nu doar americanii, ci şi ruşii au avut protocoale secrete cu extratereştrii. Unul dintre documentele raportului de 180 de pagini menţiona o epavă OZN recuperată în apropiere de Sverdlovsk, în interiorul căreia a fost găsit corpul unei fiinţe extraterestre. Aceasta a fost dusă într-un laborator privat unde a fost efectuată autopsia. KGB mai arată în acest raport că şi în Argentina au existat fenomene şi evenimente OZN încă din 1952. Paradoxal dar cum era şi de aşteptat, americanii au întârziat să declasifice după anul 2000 asemenea documente.

Celebrul bancher David Rockefeller, decedat cu ceva timp în urmă, insistase pe lângă preşedintele Bill Clinton pentru desecretizare, dar fără rezultat, semn că până şi oamenii ocultei mondiale au fost refuzaţi de către FBI. Iar strănepoata preşedintelui Eisenhower a declarat în 2015 că străbunicul său luase contact cu extratereştrii în 1954, dar că în realitate contactul cu Ei avusese loc încă din 1934. Tratatul semnat de străbunicul său în 1954 se reînnoia odată la 10 ani şi permitea extratereştrilor să ia mostre de ADN uman pentru a crea o specie hibridă. Mai este oare în vigoare acest tratat şi în prezent…?

Aşadar la Casa Albă se cunoştea oficial, dar în mod secret, despre existenţa şi cooperarea cu extratereştrii, ceea ce duce la concluzia că…

Lumea aşa cum arată ea astăzi este foarte posibil să fie, cel puţin în privinţa anumitor aspecte ale sale, rodul interferenţelor civilizaţiei noastre cu alte specii extraterestre, cel puţin ca influenţă tehnologică. Şi este indubitabil acest lucru, deoarece aşa cum spuneam, noi încă nu dispunem de suficientă inteligenţă pentru a inventa singuri atâtea lucruri. Einstein a spus-o clar şi acest adevăr încă e valabil şi anume că ne folosim deocamdată doar până la 15% din potenţialul nostru cerebral. Ori ca să inventezi chestii revoluţionare, ca om trebuie să ai cel puţin 25% potenţial cerebral.

În episodul anterior aţi citit despre dezvăluirea făcută de către nepoata lui Eisenhower, preşedintele american care în 1954 luase contact cu fiinţe din alte lumi, sub directa şi discreta supraveghere a grupului Majestic12. Dar de atunci şi până acum nepoata lui Eisenhower a fost implicată în tot felul de situaţii. De exemplu a fost invitată de către cei de la DARPA să participe la programul de pregătire pentru călătoriile spre Marte. Laura M. Eisenhower a refuzat, mai ales că ştia din sursele ei că era vorba despre tehnologia de tip Jump-Room, adică trecerea printr-o poartă stelară cum s-ar zice.

Iată ce declara în urmă cu câţiva ani nepoata lui Eisenhower, despre una din afirmaţiile bunicului său:

În consiliile de guvernare, trebuie să ne ferim de influența nejustificată, fie căutată sau nedorită, de complexul militar-industrial. Potențialul de creștere dezastruoasă de putere deplasată există, și va persista. Noi nu trebuie să lăsăm greutatea acestei combinații să pună în pericol libertățile noastre sau procesele democratice. Noi nu ar trebui să fim siguri de nicio garanţie în privinţa asta. Doar un avertisment și cetățenii, în cunoştinţă de cauză, pot obliga descretizarea corespunzătoare a mașinaţiunilor acestor complexe industriale și militare imense de apărare, cu metodele noastre pașnice și obiective, astfel ca securitatea și libertatea noastră să poată prospera împreună.

Foarte interesant punctul de vedere al fostului preşedinte american, aşa e? Doar că Einsenhower nu a mers atât de departe precum Kennedy, care intenţionase printr-o declaraţie publică să deconspire încrengătura de protocoale extraterestre. Pentru asta a fost asasinat şi vă daţi seama dacă Majestic 12 a recurs la aşa ceva, înseamnă că indivizii guvernului ocult sunt capabili de orice pentru a-şi menţine o asemenea supremaţie asupra omenirii.

Ceva mai târziu în vremea preşedintelui Ronald Reagan, cel care iniţiase programul de apărare strategică „Războiul Stelelor”, numit aşa după celebrul film apărut în anii 80, acesta fusese înştiinţat de către CIA despre existenţa unor asemenea protocoale, precum şi despre realitatea fiinţelor extraterestre. Iată un fragment dintr-un document oficial secretizat din anii 80, şi dat publicităţii în anii din urmă conform desecretizării ca parte cooperantă între SUA şi Rusia:

„Președinte: Pot fi conectaţi ei cu ceva pământesc?

Consilier 1: Nu, domnule președinte. Ei nu au caracteristici similare cu cele ale unui om, cu excepția ochilor, urechilor și a gurii. Organele lor interne sunt diferite. Pielea lor este diferită, ochii lor şi chiar respirația lor sunt diferite. Sângele lor nu este roșu, iar creierul lor e complet diferit faţă de cel al omului. Nu putem spune că extratereştrii sunt asemănători cu oamenii. Chiar şi pleoapele lor sunt diferite. Probabil pentru că planeta lor de origine este una foarte luminoasă”. 

Aşadar la Casa Albă se cunoştea oficial, dar în mod secret, despre existenţa şi cooperarea cu extratereştrii, ceea ce duce la concluzia că şi în prezent această realitate are cursul ei, despre care oculta mondială ştie, şi în privinţa căreia a recurs la diferite planuri de dominare a lumii prin intermediul microelectronicii şi a planurilor economice globale.

Următorul episodProtocoalele extraterestre – Declasificare CIA despre Zeta Reticuli (II) >>
Acest articol face parte 1 din 5 seria Protocoalele extraterestre
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile