Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!

În Raportul nr. 13 existau informaţii despre OZN-urile prăbuşite.

În data de 20 februarie 1954, preşedintele în funcţie al Statelor Unite ale Americii de la vremea aceea, Dwight Eisenhower, a participat direct la o supersecretă întâlnire cu reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre. În urma acelei întâlniri a fost încheiat un tratat între naţiunea americană şi naţiunea extraterestră respectivă. Dar americanii deja aveau în custodie câteva fiinţe extraterestre, după prăbuşirea de la Roswell din 1947, nişte Mici Cenuşii afiliaţi rasei reptiliene.

În mod foarte surprinzător, la scurt timp după această întâlnire Eisenhower a suferit un de atac de cord. Să fi fost o pedeapsă divină pentru un pact cu o specie extraterestră ostilă omenirii? Ca urmare a întâlnirii menţionate, Eisenhower a fost sfătuit să susţină formarea grupului Majestic 12, care ulterior a început să muşamalizeze treptat toate aceste întâlniri şi pacturi – protocoale încheiate între guvernul american din umbră, adică cel neoficial, şi fiinţe extraterestre venite din alte lumi. Pentru că au existat pe teritoriul american nu doar Micii Cenuşii, ci şi alte specii ale Cenuşiiilor.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – IProtocoalele extraterestre – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?