Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!
Timp estimat de citire: 3 minute

Inginerii militari ai Pentagonului şi-au pus mintea la contribuţie şi au realizat prin inversarea ingineriei decodificarea modului în care funcţiona tehnologia extraterestră primită.

Dincolo de tumultul anilor 60-70-80 în care civilizaţia umană s-a dezvoltat într-un ritm incredibil, au existat conspiraţii ce au vizat supremaţia pe Pământ din pespectiva militară şi ştiinţifică.

În perioada Războiului Rece dintre Statele Unite şi Rusia, în timp ce în planurile politic şi militar se desfăşurau adevărate ostilităţi, prin declararea aproape în fiecare lună a înmulţirii numărului de silozuri cu rachete nucleare de-o parte şi de alta, în spatele scenei mondiale americanii dezvoltau în Aria 51 o serie întreagă de experiemente în comun cu Micii Cenuşii.

Este foarte clar acum, după câteva decenii de la incidentul Roswell din 1947, că americanii au încheiat pentru cel puţin 4-5 decade nişte protocoale secrete cu 3-4 rase extraterestre, printre care şi Micii Cenuşii. Aceştia fiind o rasă aservită reptilienilor şi draconienilor este evident că ceea ce au cerut la schimb americanilor s-a realizat în cel mai mare secret posibil. Altfel dacă s-ar fi aflat de către opinia publică americană totul s-ar fi prăbuşit cu mare zgomot. De altfel celebrul serial „Dosarele X” din anii 90, continuat în prezent cu seria a 11-a, a încercat să redea dimensiunea conspiraţiei care a existat de-a lungul deceniilor în jurul acestui subiect şi acestei realităţi ascunse.

În altă ordine de idei, cum avem noi românii vorba aia că tot răul e spre bine, putem spune că aceste secrete păstrate de către americani au contribuit totuşi la progresul ştiinţific şi tehnologic.

Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – IIProtocoalele extraterestre – IV >>
Articolul precedentLimbajul civilizaţiilor extraterestre – Limba oamenilor (IV)
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 130 – Mai 2018
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments