Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!
Timp estimat de citire: 3 minute

Aşadar la Casa Albă se cunoştea oficial, dar în mod secret, despre existenţa şi cooperarea cu extratereştrii, ceea ce duce la concluzia că…

Lumea aşa cum arată ea astăzi este foarte posibil să fie, cel puţin în privinţa anumitor aspecte ale sale, rodul interferenţelor civilizaţiei noastre cu alte specii extraterestre, cel puţin ca influenţă tehnologică. Şi este indubitabil acest lucru, deoarece aşa cum spuneam, noi încă nu dispunem de suficientă inteligenţă pentru a inventa singuri atâtea lucruri. Einstein a spus-o clar şi acest adevăr încă e valabil şi anume că ne folosim deocamdată doar până la 15% din potenţialul nostru cerebral. Ori ca să inventezi chestii revoluţionare, ca om trebuie să ai cel puţin 25% potenţial cerebral.

În episodul anterior aţi citit despre dezvăluirea făcută de către nepoata lui Eisenhower, preşedintele american care în 1954 luase contact cu fiinţe din alte lumi, sub directa şi discreta supraveghere a grupului Majestic12. Dar de atunci şi până acum nepoata lui Eisenhower a fost implicată în tot felul de situaţii. De exemplu a fost invitată de către cei de la DARPA să participe la programul de pregătire pentru călătoriile spre Marte. Laura M. Eisenhower a refuzat, mai ales că ştia din sursele ei că era vorba despre tehnologia de tip Jump-Room, adică trecerea printr-o poartă stelară cum s-ar zice.

Iată ce declara în urmă cu câţiva ani nepoata lui Eisenhower, despre una din afirmaţiile bunicului său:

Articolul precedentSahara a fost locuită de atlanţi? – VIII
Articolul următorMesaj de la Zalmoxes – 9 Iunie 2018
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile