Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!

Entitatea nu era om și noi a trebuit să ne gândim la un termen; oamenii de ştiinţă au numit-o ca “EBE 1”, iar noi am menţionat-o ca “Noe”.

Politica americană de după Cel De-al Doilea Război Mondial a fost bazată în primul rând, pentru cine n-a gândit vreo clipă la aşa ceva, pe contactul cu extratereştrii şi pe secretomania ridicată la rang de lege neoficială.

Pentru a veni şi cu alte argumente în sprijinul acestei realităţi derulate vreme de câteva decenii, respectiv a protocoalelor secrete dintre americani şi extratereştri – Micii Cenuşii în cazul de faţă, prezentăm şi alte aspecte în acest sens care după anul 2000 au început să fie desecretizate, dar nu de către oficialităţile americane.

În numărul trecut al revistei v-am redat foarte scurt un fragment dintr-o discuţie între fostul preşedinte american Ronald Reagan şi unul dintre consilierii săi. De altfel documentul în care este redată discuţia a fost clasificat ca ultra-secret de către CIA.

Iată şi alte fragmente ale discuţiei care dovedeşte că au existat protocoale secrete cu Micii Cenuşii:

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – IVProtocoalele extraterestre – VI >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?