Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!
Timp estimat de citire: 2 minute

Conform dialogului dintre agentul CIA şi fostul preşedinte american Ronald Reagan reiese foarte clar că încă de atunci din 1947 au fost recuperate echipamente extraterestre tehnologice.

Civilizaţia umană se află într-un real avânt tehnico-ştiinţific. Cu toate acestea persistă încă secretomania referitoare la subiecte considerate şi astăzi tabu, unul dintre acestea fiind secretul prezenţei extratereştrilor în interiorul societăţii umane, deci printre noi.

Multe dintre minunile tehnologiei realizate în prezent se datorează unora dintre aceste secrete, deoarece partea de inovaţie ştiinţifică provine prin derivaţie din tehnologia Micilor Cenuşii. Astfel mergând înapoi pe firul timpului ajungem din nou la acele situaţii în care au existat protocoale extraterestre secrete încă din anii 70-80. Ronald Reagan a fost unul dintre preşedinţii care a fost informat destul de mult în legătură cu prezenţa acestor Mici Cenuşii, şi ca urmare redăm în continuare dialogul pe care el l-a avut cu unul dintre agenţii CIA-ului care era responsabil şi implicat într-o astfel de chestiune.

Preşedinte: OK, o întrebare în ceea ce privește prima prăbuşire. Câţi extratereştri erau în nava spaţială?

Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – VProtocoalele extraterestre – VII >>
Articolul precedentMatricea Creaţiei – II
Articolul următorTranziţia către Înălţare – Ego-ul (IV)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile