Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!
Timp estimat de citire: 2 minute

Opinia publică începea să creadă că OZN-urile sunt reale. Consiliul Naţional de Securitate a considerat că această opinie a populaţiei ar fi putut crea la un moment dat panică la nivel naţional.

Motivul demarării ”Iniţiativei Strategice de Apărare – Războiul Stelelor” a avut la bază descoperirea tehnologiei extraterestre din navele Micilor Cenuşii. Să urmărim mai departe dialogul dintre fostul preşedinte Ronald Reagan şi echipa de agenţi şi consilieri.

Administratorul: am recuperat două nave extraterestre din New Mexico (au fost trei. Dacă au fost trei, atunci cu una dintre ele ce s-a întâmplat şi unde a dispărut? – nota redacţiei). Amândouă au fost grav avariate, dar le-am putut examina. Cele două nave au fost considerate drept adevărate minuni de către oamenii noştri de ştiinţă. Oricum instrumentele lor de operare erau aşa de avansate încât oamenii noştri de ştiinţă n-au putut iniţial să le descifreze. Cele două nave au fost duse şi depozitate într-o locaţie specială în vestul Statelor Unite. Am obţinut apoi multe informaţii tehnologice de la aceste nave.

Unele investigaţii ştiinţifice independente, la cererea celor de la Air Force şi CIA, au fost începute în timpul proiectului ”Blue Book”. Majestic 12 a decis în mod oficial ca Air Force să-și încheie investigaţiile referitoare la apariţiile OZN. Această decizie a venit pe fondul întâlnirii NPNN din 1966. Motivul a avut două aspecte. Primul a constat în faptul că Statele Unite au stabilit contactul cu extratereştrii.

Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – IXProtocoalele extraterestre – XI >>
Articolul precedentOZN-urile secrete ale guvernului din umbră – II
Articolul următorScrisul dezvoltă inteligenţa – III
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile