Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!
Timp estimat de citire: 2 minute


Interesul extratereştrilor în privinţa armelor noastre nucleare poate fi pusă doar pe seama unei viitoare ameninţări a unui război nuclear pe Pământ care ar putea afecta zona spaţiului cosmic.

De curând, chiar imediat după Anul Nou, urmăream un documentar nou pe History despre dezvăluirile referitoare la OZN-uri şi la etapa desecretizării dosarelor ţinute la secret de către NASA, Forţele Aeriene americane şi de către Majestic 12. Ceea ce a venit în sprijinul informaţiilor redate de noi în acest serial ajuns la al XI-lea episod.

A fost oare bună ideea de a ţine secret toată această chestiune pentru a nu declanşa un haotic război total al religiilor? Ia să vedem.

       
Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – XProtocoalele extraterestre – XII >>
Articolul precedentScrisul dezvoltă inteligenţa – IV
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – II
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile