Proiectul Serpo – un contact extraterestru supersecret
Len Kasten este autorul cărţii "O Călătorie Secretă pe Planeta Serpo", o carte bazată pe evenimente factuale. Pe data de 16 iulie 1965, o navă masivă extraterestră din sistemul stelar Zeta Reticuli a aterizat pe un loc de testare din Nevada, la nord de Las Vegas. Acestă zonă este cunoscută sub numele de "Zona 51". Cu toate acestea, vizita lor nu a fost neașteptată.

Domnule preşedinte, distanţa dintre Pământ şi SERPO este de 40 de ani lumină. Ei pot parcurge distana asta în aproximativ 9 luni de zile în timpul nostru.

În ultima vreme constat uitându-mă periodic – adică aproape zilnic – pe celebrul canal ”History” la unele documentare despre OZN-uri şi extratereştri, că s-a trecut la un nou nivel referitor la ideea existenţei altor fiinţe care pot exista în galaxia noastră.

S-a pus problema dacă nu cumva datorită distanţelor enorme dintre stele, unele civilizaţii îşi trimit sonde automate de explorare către diferite sisteme stelare, aşa cum au făcut-o cei de pe Serpo în anii 40. De aceea continuăm cu dezvăluirile din anii 80 despre extratereştrii de pe Serpo.

”Administratorul: Mulţumesc, domnule preşedinte. Voi continua.

În 1976 într-un raport al grupului Majestic 12, s-a estimat că tehnologia extraterestră era cu multe mii de ani înaintea tehnologiei noastre actuale.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episod<< Protocoalele Extraterestre – XI

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?