Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!
Timp estimat de citire: 4 minute

Domnule preşedinte, distanţa dintre Pământ şi SERPO este de 40 de ani lumină. Ei pot parcurge distanţa asta în aproximativ 9 luni de zile în timpul nostru.

În ultima vreme constat uitându-mă periodic – adică aproape zilnic – pe celebrul canal ”History” la unele documentare despre OZN-uri şi extratereştri, că s-a trecut la un nou nivel referitor la ideea existenţei altor fiinţe care pot exista în galaxia noastră.

S-a pus problema dacă nu cumva datorită distanţelor enorme dintre stele, unele civilizaţii îşi trimit sonde automate de explorare către diferite sisteme stelare, aşa cum au făcut-o cei de pe Serpo în anii 40. De aceea continuăm cu dezvăluirile din anii 80 despre extratereştrii de pe Serpo.

”Administratorul: Mulţumesc, domnule preşedinte. Voi continua.

În 1976 într-un raport al grupului Majestic 12, s-a estimat că tehnologia extraterestră era cu multe mii de ani înaintea tehnologiei noastre actuale.

Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – XIProtocoalele extraterestre – XIII >>
Articolul precedentScrisul dezvoltă inteligenţa – V
Articolul următorTinereţea, sănătatea şi pH-ul
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile