Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!

Domnule preşedinte, distanţa dintre Pământ şi SERPO este de 40 de ani lumină. Ei pot parcurge distanţa asta în aproximativ 9 luni de zile în timpul nostru.

În ultima vreme constat uitându-mă periodic – adică aproape zilnic – pe celebrul canal ”History” la unele documentare despre OZN-uri şi extratereştri, că s-a trecut la un nou nivel referitor la ideea existenţei altor fiinţe care pot exista în galaxia noastră.

S-a pus problema dacă nu cumva datorită distanţelor enorme dintre stele, unele civilizaţii îşi trimit sonde automate de explorare către diferite sisteme stelare, aşa cum au făcut-o cei de pe Serpo în anii 40. De aceea continuăm cu dezvăluirile din anii 80 despre extratereştrii de pe Serpo.

”Administratorul: Mulţumesc, domnule preşedinte. Voi continua.

În 1976 într-un raport al grupului Majestic 12, s-a estimat că tehnologia extraterestră era cu multe mii de ani înaintea tehnologiei noastre actuale.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – XIProtocoalele extraterestre – XIII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?