Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!
Timp estimat de citire: 4 minute

Ştim că ne-au vizitat în trecut şi ne vor vizita şi în viitor. Suntem o planetă cu mare diversitate. Trebuie să fim foarte interesanţi pentru alte specii extraterestre.

Dezvăluirile care au loc în multe ţări ale lumii despre prezenţa din vechi timpuri a extratereştrilor pe Pământ oferă opiniei publice, prin mass-media şi internet, şanse uriaşe de a se pregăti mult mai bine pentru un eventual Contact cu civilizaţii din afara planetei. În acelaşi timp continuă să apară noi şi noi informaţii despre ceea ce a fost în urmă cu aproximativ 80 de ani, şi ceea ce a fost atunci se reflectă în multe lucruri şi situaţii care există în prezent.

„Preşedintele: sunt Ei prietenoşi?

Administratorul: domnule director…?

W.M. Casey: Consilier 1, vrei să prezinţi chestiunea?

Consilier 1: domnule preşedinte, asta este o întrebare dificilă pentru a răspunde. Sunt mulţi parametri pe care trebuie să-i monitorizăm pentru a evalua eventualele ameninţări. Oricum, avem informaţii puţine despre 4 dintre cele 5 specii extraterestre. Avem totuşi suficiente informaţii despre EBE… chiar ne-au dat tot ce le-am cerut! Ne-au ajutat chiar să înţelegem celelalte patru specii. Mă tem, domnule preşedinte, şi vă rog să nu mă înţelegeţi greşit, dar credem că una dintre specii este foarte ostilă nouă.

W.M. Casey: domnule preşedinte, vreţi să continuăm cu aceste informaţii sau aţi vrea o discuţie cu caracter mai privat, referitor la acest subiect?

Articolul precedentAlien-aţii
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 141 – Aprilie 2019
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile