Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!

Cele mai stranii relatări ascunse zeci de ani de către Majestic 12, care a decis în anii 80 ca preşedintele Ronald Reagan să fie pus la curent cu ce s-a petrecut atunci.

În speranţa că nu v-aţi plictisit de aceste dezvăluiri secrete după 18 episoade, adică mai bine de 1 an încoace, continuăm cu aceste informaţii. Materialul este foarte consistent, să ştiţi, şi este foarte important să cunoaştem că şi la ora actuală, chiar şi la noi în România, există tendinţe de a ascunde adevărul în legătură cu fenomenul OZN şi cu extratereştrii. Oare de ce…?

„Administratorul: după o perioadă de câţiva ani, am putut trimite şi primi informaţie. În cele din urmă am primit un mesaj surprinzător din partea Ebenilor. Ei voiau să viziteze Pământul, pentru a găsi corpurile semenilor lor, şi pentru a se întâlni cu pământenii. Ne-au trimis o dată şi o locaţie. Ne-am dat seama că Ebenii vizitau Pământul des şi probabil îl cartografiaseră. Oricum, data stabilită a fost 8 ani în viitor. Personalul nostru militar şi-a dat seama că ceva era greşit în stabilirea datei, şi că poate Ebenii făceau confuzie între timpul de pe Pământ şi timpul lor. După o serie lungă de mesaje, s-a determinat că Ebenii ar fi urmat să aterizeze pe Pământ la data de 24 Aprilie 1964, într-o zi de vineri.

Preşedintele Reagan: cum şi-au dat seama de acea dată?

Administratorul: domnule preşedinte, aceste mesaje au fost primite de-a lungul câtorva ani. La vremea aceea, noi am lucrat la înţelegerea anotimpurilor de pe planeta Ebenilor, care s-a bazat pe rotaţia Pământului, şi care s-a aliniat la perioada noastră de timp. Am lucrat ca să înţelegem perioada lor de 40 de ore a unei zile. Ei au fost ceva mai deştepţi decât noi, fiind capabili să înţeleagă limbajul nostru şi perioadele noastre de timp.

Preşedintele: OK, asta are sens. Dar… (mormăie ceva) despre … (mormăie din nou)… extratereştri?

Administratorul: domnule preşedinte, noi chiar am avut o cunoaştere de bază a limbajului lor. Am putut înţelege cuvintele lor de bază şi simbolurile. Ei au înţeles mai mult din limbajul nostru decât am înţeles noi din al lor.

Preşedintele: OK, şi după aceea ce s-a întâmplat?

Administratorul: Ei bine…

W.M. Casey: domnule preşedinte, aici este punctul unde lucrurile devin mult mai interesante.

Preşedintele: OK, aştept… (mormăie ceva)

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – XVIIIProtocoalele extraterestre – XX >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?