Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!
Timp estimat de citire: 4 minute

Cele mai stranii relatări ascunse zeci de ani de către Majestic 12, care a decis în anii 80 ca preşedintele Ronald Reagan să fie pus la curent cu ce s-a petrecut atunci.

În speranţa că nu v-aţi plictisit de aceste dezvăluiri secrete după 18 episoade, adică mai bine de 1 an încoace, continuăm cu aceste informaţii. Materialul este foarte consistent, să ştiţi, şi este foarte important să cunoaştem că şi la ora actuală, chiar şi la noi în România, există tendinţe de a ascunde adevărul în legătură cu fenomenul OZN şi cu extratereştrii. Oare de ce…?

“Administratorul: după o perioadă de câţiva ani, am putut trimite şi primi informaţie. În cele din urmă am primit un mesaj surprinzător din partea Ebenilor. Ei voiau să viziteze Pământul, pentru a găsi corpurile semenilor lor, şi pentru a se întâlni cu pământenii. Ne-au trimis o dată şi o locaţie. Ne-am dat seama că Ebenii vizitau Pământul des şi probabil îl cartografiaseră. Oricum, data stabilită a fost 8 ani în viitor. Personalul nostru militar şi-a dat seama că ceva era greşit în stabilirea datei, şi că poate Ebenii făceau confuzie între timpul de pe Pământ şi timpul lor. După o serie lungă de mesaje, s-a determinat că Ebenii ar fi urmat să aterizeze pe Pământ la data de 24 Aprilie 1964, într-o zi de vineri.

Preşedintele Reagan: cum şi-au dat seama de acea dată?

Administratorul: domnule preşedinte, aceste mesaje au fost primite de-a lungul câtorva ani. La vremea aceea, noi am lucrat la înţelegerea anotimpurilor de pe planeta Ebenilor, care s-a bazat pe rotaţia Pământului, şi care s-a aliniat la perioada noastră de timp. Am lucrat ca să înţelegem perioada lor de 40 de ore a unei zile. Ei au fost ceva mai deştepţi decât noi, fiind capabili să înţeleagă limbajul nostru şi perioadele noastre de timp.

Preşedintele: OK, asta are sens. Dar… (mormăie ceva) despre … (mormăie din nou)… extratereştri?

Administratorul: domnule preşedinte, noi chiar am avut o cunoaştere de bază a limbajului lor. Am putut înţelege cuvintele lor de bază şi simbolurile. Ei au înţeles mai mult din limbajul nostru decât am înţeles noi din al lor.

Preşedintele: OK, şi după aceea ce s-a întâmplat?

Administratorul: Ei bine…

W.M. Casey: domnule preşedinte, aici este punctul unde lucrurile devin mult mai interesante.

Preşedintele: OK, aştept… (mormăie ceva)

Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – XVIIIProtocoalele extraterestre – XX >>
Articolul precedentDreptatea şi adevărul
Articolul următorSunt OZN-urile reale? – III
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile