Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!
Timp estimat de citire: 3 minute

EBENII, Archquloizii, Quadloizii, Heplaloizii şi Trantaloizii. Aceste nume au fost date acestor specii extraterestre de către serviciile de informaţii, în mod specific de către Majestic 5.

Trecutul misterios se întoarce în prezent sub forma dezvăluirilor. Este bizar cum trecutul năvăleşte în timpul prezent, deversând toate acele secrete ascunse vreme de decenii. Dar asta nu face decât să confirme că nu există în realitate trecut, prezent şi viitor, ci doar Continuumul.

”Consilier 4: trebuie să fim pregătiţi. Sper că înţelegeţi de ce am spus ceea ce am spus, domnule preşedinte.

Preşedintele: Da, într-adevăr, Consilier 4, foarte bine punctat. Sunt de acord cu tine. Cred că toate aceste observaţii OZN… ei bine, multe dintre ele sunt reale… Vreau să spun, suntem vizitaţi, azi, acum, în vremea asta.

W.M.Casey: da domnule preşedinte, suntem vizitaţi.

Preşedintele: OK, Consilier 1, te rog continuă, te-am întrerupt.

Consilier 1: OK, mulţumesc, domnule preşedinte. Aşa cum ziceam, actualmente o serie de incidente s-au întâmplat cam acum o săptămână. Centralele noastre de informaţii din interiorul şi din afara Uniunii Sovietice au interceptat transmisiuni radio între piloţii Apărării Aeriene Sovietice şi controlorii de zbor de la sol referitor la un număr de OZN-uri care erau urmărite de piloţii sovietici. Incidentul a început în Siberia Centrală şi s-a terminat deasupra Mării Negre.

La propriu, mii de ruşi au observat OZN-urile şi cel puţin 20 de piloţi militari diferiţi au urmărit OZN-urile. Sovieticii au aşteptat două ocazii pentru a doborî OZN-urile, dar fără nici un rezultat. Asta e probabil cea mai bună evidenţă că asemenea lucruri se întâmplă deasupra Uniunii Sovietice. Noi credem că aceste OZN-uri sunt cele ostile. Le numim aşa deoarece ele aterizează, răpesc oameni, derulează experimente pe ei şi apoi îi eliberează. Navele lor spaţiale sunt diferite ca formă faţă de cele ale EBEN-ilor.

Preşedintele: Stai puţin, Consilier 1, vrei să spui că avem una din navele lor spaţiale? Sau îmi spui că avem ceva evidenţe despre navele lor?

Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – XIVProtocoalele extraterestre – XVI >>
Articolul precedentSecretele minţii umane – III
Articolul următorRoswell – OZN şi Noua Ordine Mondială – III
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile