Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!
Timp estimat de citire: 4 minute

Era oare preşedintele Reagan informat chiar corect şi complet, de vreme ce în 1952 deja fusese stabilit contactul cu Ebenii de pe planeta Serpo? Se pare că nu.

Suntem la al 16-lea episod şi dezvăluirile continuă. Probabil nu v-aţi fi imaginat vreodată câtă conspiraţie a existat şi încă există în jurul acestor două subiecte – extratereştrii şi OZN-urile. Dar iată că după atâtea decenii – şi mai bine mai târziu decât niciodată – ies la iveală aceste informaţii ţinute secrete vreme de decenii. Se pare că preşedintele Ronald Reagan a fost cam singurul dintre toţi preşedinţii Statelor Unite care a avut acces aproape total la astfel de informaţii, cu care continuăm şi în acest număr.

“Preşedintele: OK, Bill, ştiu ce urmează, deci lasă întrebarea mea de acum.

W.M. Casey: OK, Administratore, continuă te rog…

Administratorul: mulţumesc, domnule preşedinte. În 1949, preşedintele Truman a creat două comisii secrete. Acestea au avut scopul de a se întâlni în privat, fără să se înregistreze nimic din ceea ce discutau.

Comisiile au fost numite cu numele de cod “Adam” şi “Eva”. Prima comisie, “Adam”, avea drept sarcină să studieze ideea eliberării către opinia publică a unor informaţii referitoare la cunoştinţele noastre actuale despre OZN-uri şi despre cele două prăbuşiri (au fost trei prăbuşiri, deci chiar şi atunci de faţă cu Reagan, oamenii din serviciile secrete tot îi dădeau doar o parte a informaţiilor, ca să vedeţi cât de mare era conspiraţia – nota redacţiei).

Concluzia comisiei “Adam” a constat în următoarea declaraţie:

Articolul precedentÎntâlnirile de gradul patru
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 144 – Iulie 2019
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile