Protocoalele extraterestre
SETI, un proiect distribuit prin intermediul calculatoarelor, în care voluntarii donează resursele nefolosite ale computerului pentru a analiza semnalele radio pentru inteligenţă extraterestră. Doar că ei au impresia că inteligenţele extraterestre folosesc DOAR unde radio!
Timp estimat de citire: 3 minute

Se pare că în cercurile de la Casa Albă se cunoaşte problema Trantaloizilor, care sunt ostili omenirii. Ei sunt împreună cu reptilienii în spatele grupului Illuminati.

Odată cu acest al 20-lea episod vă anunţăm pe această cale să ne contactaţi la redacţie dacă vreţi să continuăm cu prezentarea acestui serial sau nu, deoarece felul în care se prezintă azi omenirea a depins de ascunderea în anii 70-80 a unor astfel de informaţii referitoare la extratereştri şi OZN-uri. De aceea acest episod 20 teoretic este ultimul, pentru a nu vă plictisi cu o asemenea înşiruire pe 2-3 ani.

“Preşedintele Reagan: Ok, asta chiar e uimitor! Despre filmul ăsta înţeleg. A fost făcut pe baza unui eveniment real. 12 oameni rămaşi, împreună cu actorul Richard Dreyfuss.

W.M. Casey: domnule preşedinte, da, filmul a reflectat întocmai evenimentul real, cel puţin în ultima parte a lui.

Preşedintele: OK, e mult de digerat. Vreau să aud despre cei ostili.

Consilierul nr.1: domnule preşedinte, pot să vă fac introducerea?

Preşedintele: în orice fel vrei tu, Consiliere.

Consilierul nr. 1: ei bine, domnule preşedinte, speciile ostile extraterestre sunt responsabile pentru răpirea multor oameni. Noi putem dovedi clar că aproximativ 80 de americani au fost răpiţi din 1955 până în prezent (anii 80 – nota redacţiei), ultima răpire cunoscută fiind în luna iulie a anului trecut (anul 1980 – nota redacţiei). Avem o unitate de servicii speciale militare care monitorizează aceste răpiri. Avem agenţi FBI implicaţi, pentru a ne asista atunci când este necesar. Avem Agenţia Naţională de Securitate şi în unele cazuri personal CIA care ajută. Din nefericire nu dispunem de tehnologie ca să ştim când astfel de răpiri au loc.

Obţinem informaţia de abia după ce se întâmplă. Intervievăm victima şi o punem sub hipnoză. Unele dintre persoanele răpite îşi amintesc întregul eveniment fără hipnoză, în timp ce altele necesită hipnoză pentru a relata cele întâmplate. Nu am identificat nici un deces în urma contactului cu extratereştrii, dar am avut decese în urma răpirilor… sinucideri. Au fost 5 astfel de morţi. Dar, domnule preşedinte, acestea sunt răpiri despre care ştim. Nu avem însă nici o idee câte răpiri se petrec în ţara asta sau oriunde în lume. Aceşti extratereştri ostili sunt chiar alunecoşi, nu prea pot fi prinşi. Ei pot să apară şi să dispară, ceea ce este peste capacitatea noastră tehnologică de înţelegere cum o fac. De asemenea se pare că navele lor plutesc sau sfidează gravitaţia. Avem fotografii cu astfel de momente. Avem un incident clasic de răpire care a fost înregistrat de către personalul serviciilor militare. S-a întâmplat în 1979 lângă o bază militară de-a noastră.

Preşedintele: unde?

Consilierul nr. 1: în New Mexico.

Preşedintele: ce este cu New Mexico? Extratereştrilor pare să le placă statul ăla. Ştim cumva şi de ce?

Următorul episod<< Protocoalele extraterestre – XIX
Articolul precedentEste minciuna necesară?
Articolul următorSunt OZN-urile reale? – IV
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Cristiana Moruz
9 luni în urmă

la anii mei, aflu lucruri uluitoare, parca am dormit pana acum. multumesc celeor care ne ridica incet valul de pe ochi.

COSMOS
Admin
9 luni în urmă
Răspunde  Cristiana Moruz

Niciodata nu e prea tarziu!