Prunele – remediu pentru oase
© 123rf
Timp estimat de citire: 2 minute

Să vedem din panoplia fructelor de toamnă ce putem consuma pentru a ne menţine sănătatea întregului corp la un nivel normal.

Dintre fructele pe care le putem găsi pe durata toamnei mai ales în pieţe, şi este de preferabil să le cumpărăm pe cele româneşti deoarece poartă în ele aroma deosebită oferită de acest pământ strămoşesc, prunele sunt în topul preferinţelor majorităţii, pe lângă mere şi gutui.

În afară de faptul că toamna prunele sunt la putere, fiind vorba aici de tradiţionalele produse lichide obţinute din ele – ţuica şi palinca, ele ne oferă calităţi terapeutice nebănuite.

Astfel dacă vorbim de ingredientele prunei descoperim o adevărată bogăţie destinată să ne menţină un tonus activ, în cazul în care le consumăm în mod cosntant de la începutul toamnei şi până spre venirea iernii.

Este foarte important să ştim că fiecare sezon cu fructele şi legumele sale ne aduce exact acel aport de vitamine, minerale şi alte elemente nutriente atât de necesare corpului nostru.

Să vedem ce conţin prunele şi ce efecte terapeutice au.

Articolul precedentDiscipoli şi Maeştri – Mentalul colectiv (III)
Articolul următorVimanele – ascunse sub templele zeilor? – I
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] CUNOAȘTERE ȘI EVOLUȚIE – Sunetele și Rolul lor în Vindecarea Bolilor – Discipoli şi Maeştri – III – Geometria Sacră și Destinul Uman – III – DOSARELE COSMOS: Paracas, Extratereștrii de la Nazca – Avem oare un Creier Cuantic? – VI – Cum Să Ne Pregătim Pentru Sezonul Rece (versiune tipărită) – Cuantele și Inteligența Umană – II – Precogniția și Undele Gamma – Calea cu Sori – Sănătate de la Natură: Prunele, remediu pentru oase […]