Psihedelice, Halucinogene, Psilocibin
Din categoria celor mai puțin "periculoase" (faţă de substanţele sintetice) fac parte Ciupercile Magice; fiind naturale, efectele lor sunt mult mai spirituale şi mai puțin cauzatoare de dependență dar totuși aveţi grijă!

Trebuie să fim conştienţi că orice poate să devină un drog. Când sufletul are o nemulţumire, nici sexul nu te mai scapă.

Aşa cum explicam în prima parte, folosind noi conexiuni cerebrale ADN-ul a început să se reprogrameze.

Până şi geto-dacii sacerdoţi foloseau halucinogenele. Herodot spunea despre daci „că aveau cunoştinţe despre întrebuinţarea plantelor medicinale şi ştiau să îngrijească bolnavii” şi mai „aveau obiceiul de a folosi fumigaţii de cânepă pentru calmarea durerilor şi producerea somnului”. Cine ştie, poate le mai dădeau bendisele insomnii.

Fie că discutăm despre narcotice, anti-depresive, halucinogene sau orice altceva, e bine să lăsăm frica la o parte şi să vorbim sincer, mai ales că tabuurile noastre faţă de droguri creează un lanţ întreg de evenimente neplăcute, de la amărâţii ăia de “catâri” sau “alchimiştii” de duminică şi până la “escobarii” în devenire sau amicii de la MK ULTRA. Ori ne ţinem capul în nisip, ori devenim şamanii lui Eliade.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episod<< Psihe-delicioasele – I

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?