Translocatorii
Translocatorii știu foarte bine încotro să ne îndrepte de-a lungul întrupărilor.
Timp estimat de citire: 4 minute

Omenirea este un puzzle imens, proiectat de către alte civilizații mult mai evoluate decât civilizația noastră.

Omenirea este asemenea unui imens joc de puzzle. Alcătuit din miliarde de bucăți, acest puzzle are o calitate aparte, spre deosebire de jocul propriu zis pe care-l găsim în diverse versiuni în magazine. Și anume că prin specificul perpetuării speciei umane, acest puzzle este sau poate fi nesfârșit, rezervorul genetic uman fiind practic inepuizabil.

De-a lungul istoriei omenirii acest puzzle, la început mic, s-a tot mărit pe măsură ce specia umană s-a dezvoltat ca număr de indivizi. Dacă ar fi să ne imaginăm așa o tendință de evoluție a omenirii, de la o structură simplistă în urmă cu mii de ani către una sofisticată cum vedem prin filmele SF, putem considera că treaba stă în felul următor. Dacă adăugăm și existența zeităților, așa cum erau ele menționate în documentele vechi ale epocilor trecute, putem să ne imaginăm că acele zeități, pe care acum le putem asemui unor ființe extraterestre, se ocupau cu asamblarea unor piese din acest „puzzle” al omenirii din vremurile acelea. Un astfel de puzzle era, este și va fi mereu în mișcare, având în vedere ceea ce am spus mai înainte, că omenirea se află în continuă evoluție și creștere. De fiecare dată când erau războaie, unele piese de puzzle dispăreau, pentru că mureau oameni, apoi alții le luau locul și așa mai departe. Astfel că puzzle-ul era mereu în completare ca și acum.

În vremurile noastre moderne lumea s-a dezvoltat și puzzle-ul are mult mai multe piese, iar vechile zeități, care sunt în realitate ființe extraterestre din diferite lumi, au o sarcină tot mai complexă. Puzzle-ul crescând ca număr de piese – 7 miliarde și ceva de ființe umane – asamblarea sa pentru a ieși modelul complet și corect, întocmai ca jocul de puzzle cumpărat de la magazin, devine din ce în ce mai complexă și de o anvergură din ce în ce mai mare. Și așa cum știm că într-un joc de puzzle trebuie de fiecare dată să pui piesa corespunzătoare în locul unde aceasta se potrivește, la fel omenirea este ca un imens puzzle în care fiecare om, prin naștere, trebuie să-și aibă locul corespunzător. Uneori unele bucățele ale acestui puzzle par să aibă forme sau dimensiuni asemănătoare, dar nu se potrivesc în anumite porțiuni, și trebuie căutat care e locul potrivit acelei bucățele. În cazul de față fiecare bucățică din acest puzzle sunt ființele umane. Vă dați seama câtă muncă trebuie să îndeplinească toate acele ființe din alte lumi, cărora li s-a încredințat omenirea ca proiect evoluționist?

De multe ori bucățelele de puzzle, adică oameni care se nasc în lumea asta, sunt puse în locuri unde nu se potrivesc 100%, dar sunt puse oarecum forțat în acele locuri unde par că se potrivesc, deși nu e locul lor. Altfel spus se nasc mulți oameni în locuri și familii nepotrivite, deși mulți dintre aceștia se străduiesc să se încadreze în respectivele familii. Din punct de vedere karmic sunt acele persoane care nu seamănă nici cu mama, nici cu tata, fizionomic vorbind, și nici nu au legături karmice cu părinții respectivi decât în măsura relației de familie ca indivizi umani. Uneori astfel de bucățele/persoane nu se potrivesc deloc și sunt relocate în alte porțiuni ale puzzle-ului. Acestea se vor naște în alte locuri decât cele pe care le-au ales înainte de întrupare, conform contractului sufletului.

Asemenea operațiuni de o complexitate inimaginabilă pentru mintea noastră, sunt realizate de către echipe de ființe extraterestre din alte lumi, acestea colaborând între ele. Sunt luate în calcul fiecare linie temporală dinspre viețile anterioare către viețile viitoare, conform timpului liniar din lumea pământeană. Și tot acest proces super complex, care presupune așezarea și potrivirea fiecărei bucățele/persoane în marele puzzle pământean al lumii noastre, este în continuu ajustat. Fiecare întrupare trebuie pusă doar în acel loc de pe Pământ unde viitoarea persoană întrupată va fi în relație directă sau indirectă cu toate celelalte persoane cu care s-a mai întâlnit în viețile sale anterioare. Desigur sunt luate în calcul, la un moment dat, și acele posibile migrări ale persoanelor în cauză în alte locuri din lume, unde vor avea alte legături karmice/energetice. Tot timpul echipele responsabile cu acest puzzle – sunt zeci de mii de echipe pleiadene, arcturiene, andromedane, lirane, vegane, siriusiene etc. – ajustează, verifică, potrivesc, schimbă sau efectuează alte operațiuni ce țin direct de asemenea faze de întrupare.

De exemplu de-a lungul unei vieți de om, o persoană sau alta poate trăi la un moment dat într-un mic grup, ca o familie spirituală sau de suflete, și după ce fiecare și-a plătit partea karmică față de ceilalți membri ai grupului, sunt relocați/mutați în alte locuri, către alte persoane și către alte relații. De multe ori asemenea chestiuni par fără noimă pentru persoana care trece prin așa ceva, dar să fiți siguri că toate echipele ce lucrează la acest puzzle știu foarte bine ce au de făcut și sub ce formă persoanele care trec prin așa ceva vor primi ajutor atunci când este calculat cu precizie fiecare moment de acest fel. Uneori ni se întâmplă în viață chestiuni ca cele descrise mai înainte, și ne întrebăm de ce ni se întâmplă așa ceva și încotro să o luăm. Manifestăm oarecare dezorientare, chiar și la nivel spiritual, în acest sens, pentru că deși știm că ceva se termină în relația noastră cu un mic grup sau cu alte persoane, nu știm ce urmează pentru noi înșine.

Dar Translocatorii din echipe știu foarte bine încotro să ne îndrepte. Deși de la un loc la altul, ca mutare către un alt loc și către alte persoane, poate trece destul timp terestru, în timpul cuantic al echipelor de Translocatori poate dura câteva zile ca să zicem așa pe înțelesul tuturor. Și asemenea translocări sunt realizate în coordonare cu ghizii spirituali sau îngerii păzitori, pentru ca aceștia să se poată achita și ei la rândul lor de sarcina încredințată de a proteja persoana respectivă încredințată. Așa că în realitate nu suntem lăsați singuri niciodată. Deci dincolo de ceea ce vedem la televizor, această activitate în societatea umană care este aproape non-stop, există aceste activități efectuate permanent de către echipele din alte civilizații, cărora li s-a încredințat destinul omenirii.

În tabăra adversă sunt ceilalți, care au și ei o activitate oarecum similară, urmărind să pună bețe-n roate civilizațiilor benefice care ne ajută, cu scopul de a ne influența negativ și a fura energie psihică din sufletele oamenilor. Căci uneori destinul aduce fatalități, adică interferențe din partea acestor creaturi ostile, și care interferează cu operațiunile realizate de către Translocatori. Este ceea ce se petrece acum pe Pământ…

Următorul episodPuzzle… (II) >>
Articolul precedentAvatarii și extensiile lor (V)
Articolul următorCheile Genelor – Placebo și Nocebo (II)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile