Translocatorii
Translocatorii știu foarte bine încotro să ne îndrepte de-a lungul întrupărilor.
Timp estimat de citire: 4 minute

Ne apropiem de împlinirea profețiilor lăsate omenirii de către Iisus. Vom ști să le facem față cu suficientă credință?

Această a doua parte a „Puzzle”- ului este redactat înaintea alegerilor din 3 Noiembrie, deși când îl veți citi deja se vor fi consumat aceste alegeri din Statele Unite. Pentru că mare parte din evenimentele ce se vor derula în lume de acum încolo țin de ceea ce se va întâmpla în 3 Noiembrie.

Asemenea operațiuni de anvergură, precum cele descrise în partea I, au loc permanent. Vă dați seama că peste tot în lume, indiferent de ceea ce se întâmplă – alegeri, crize, pandemie, droguri, conflicte armate pe străzi etc. – viața își urmează cursul său firesc. Și pentru că viața se manifestă și prin oameni, indiferent de evenimentele enumerate anterior, oameni se nasc și oameni mor oriunde în lume.

Între timp, de la publicarea primei părți a „Puzzle”-ului, Papa a adunat la Vatican pe principalii reprezentanți ai marilor religii, budismul, islamul, mozaismul și pe unii din ortodoxie, și au semnat împreună un document cică pentru pacea lumii. Ei aș, mon cher! Vorba lui Conu Iancu Caragiale. Păi bine măi Francisc, Papă de Vatican, acum în pandemie ți-ai găsit să faci asta? Vezi că e cusută cu prea multă ață albă și te vede Marele Șef de undeva din univers, și s-ar putea să o sfârșești urât! Tu și acoliții tăi.

Vedeți voi, dragi prieteni, ceea ce a făcut Papa este un pas comandat de stăpânii săi, prin care se vrea desființarea marilor religii și instaurarea – sub umbrela Noii (Dez)ordini Mondiale – unei singure religii prin care omenirea să fie adusă complet sub ascultare necondiționată. Adică impusă cu forța! Oare de ce credeți că șmecherul ăla de Elon Musk a lansat atâția zeci de sateliți pe orbita Pământului? Compania lui, Starlink, a solicitat licențe pentru nu mai puțin de 42.000 de sateliți! 42.000 de sateliți pe orbită?! La ce le trebuie atât de mulți? Cei de la Starlink susțin că este nevoie de un număr atât de mare de sateliți pentru a putea face față la nivelul și viteza de comunicare prin 5G, dar să fim serioși. Poți face asta și cu 10.000 de sateliți! Dar cu 42.000!! Desigur că nu toți cei 42.000 de sateliți au fost trimiși deja pe orbită, dar ceea ce se intenționează cu aceștia e dincolo de motivarea asigurării unei viteze mai mare a internetului.

Și acum, BOMBA!!!

În urmă cu câțiva ani Elon Musk – care apropo și-a numit al 6-lea copil cu numele „X Æ A-12 Musk” – rămăsese fără lichidități și a primit un ajutor de la cine credeți? De la George Soroș, unul dintre oamenii fără scrupule ai ocultei, care a pompat zeci de milioane de dolari în destabilizarea țărilor europene! 35 de milioane de dolari a primit Elon Musk de la Soroș pentru acțiunile sale (obligațiuni convertibile)! Și atunci unele lucruri devin mai clare. Oculta se află în spatele rețelei de sateliți de la Starlink, și ce credeți că intenționează să facă cu ei? Vă dați seama că toți acești sateliți, când vor ajunge undeva pe la vreo 10.000, deja vor fi suficienți pentru a proiecta în stil holografic tridimensional de jur împrejurul planetei, pe toate meridianele și paralelele, deci la orice oră oriunde în lume, o hologramă unică în 3D. O hologramă cu ce? Cu imaginea lui Mesia proiectată simultan peste tot în lume. Până de curând așa ceva nu se putea realiza, deoarece era nevoie de acoperirea tuturor meridianelor și paralelelor, a tuturor unghiurilor și direcțiilor de jur împrejurul planetei. Ori cu asemenea mii de sateliți interconectați, care vor avea conexiunea și la internet, holograma va putea fi văzută și pe cer, dar și pe internet.

Dacă va persista această linie temporală a actualei pandemii, care oricum se va termina la un moment dat peste tot în lume, atunci pe această linie temporală, oculta, sau ce va mai rămâne din ea, va programa pentru Paștele din 2022 sau după cel din 2024 o primă secvență a unei asemenea holograme. Pentru cei care cunosc prea puține, folosirea unei holograme la nivel planetar are nu numai în spațiu, prin sateliții Starlink, un teren de acțiune, ci și la sol, în anii 2000 existând deja în dotarea armatei americane un dispozitiv numit „Tactical High Energy Laser”, care era capabil să proiecteze la mari distanțe repere false.

Cu alte cuvinte este vorba de continuarea proiectului Blue Beam, al cărui scop este de a păcăli întreaga omenire. Repet, dacă se omenirea se va menține pe actuala linie temporală, păcălită fiind de către oculta mondială. Astfel, ceea ce nu s-a explicat cum trebuia, despre acest Blue Beam, este că se intenționează proiectarea simultană a unor holograme 3D, care să prezinte figurile principalelor personaje istorice religioase: Iisus pentru creștini, Buddha Gautama pentru budiști, Krishna pentru hinduși, Mohamed pentru musulmani, probabil și Moise pentru evrei. Pentru ca apoi toate aceste personaje să se contopească într-unul singur – Mesia – care va declara toate religiile drept falsuri! Ca să poți realiza simultan 5 reprezentări cu înfățișări diferite, pe cerul planetei, îți trebuie foarte mulți sateliți și tehnologie de vârf. Ceea ce Starlinkul deja are. Acest proiect face parte din vastul Puzzle, și se pare că civilizațiile extraterestre care ne ajută vor dezactiva în curând această linie temporală. Vă închipuiți cum arată ca operațiune dezactivarea unei linii temporale negative, care este prinsă în structura cuantică a universului? Ce fel de tehnologie îți trebuie pentru așa ceva? Deci dați-vă seama cât de avansate și evoluate sunt aceste civilizații, deși dizolvarea unei linii temporale nu este deloc un lucru ușor.

Ca să dizolvi o asemenea linie temporală, este necesar să mergi înapoi pe linia ei cronologică până în momentul în care actualii părinți care există în lume – vârstele 25-45 de ani – și-au luat prin contract de suflet relațiile karmice cu viitorii lor copii, care unii dintre ei deja s-au născut, alții probabil urmează să se nască. Deci se ține seama de destinul fiecărui spirit al acestei linii temporale care urma să vină la întrupare. Asta apropo de imensul Puzzle care este omenirea.

În cazul în care oculta pierde – și e scris în Akasha că va pierde, deși prin tot ce face caută să întârzie cât mai mult momentul final al înfrângerii sale – se va forma o altă linie temporală, la care deja se lucrează în prezent, și care va duce către un viitor în care treptat omenirea, din 2024 încolo, va trăi eliberată de toate relele care au existat până acum.

Și dacă privim asemenea paralelisme și alternative ca pe niște piese de Puzzle, ne dăm seama tot mai mult că Cineva, undeva, stă și analizează cu multă atenție ce emite fiecare fragment din acest vast Puzzle. Și bucățelele care nu se mai potrivesc vor fi scoase și aruncate. Apoi altele noi vor fi aduse. Acesta este Marele Plan al Creatorului pentru omenirea Pământului.   

Următorul episod<< Puzzle… (I)
Articolul precedentPământul sub asediu?!
Articolul următorInterpretarea viselor: Animale – Pisicile
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile