Sfinx Babele Romania
Suntem un popor care primim popoare, dar nu din cauza noastră, ci din cauza țării.

Poporul Român are o spiritualitate rebelă, șamanică, moștenită de la ființele din afara Pământului care au pus bazele civilizației indo-europene.

Dacă te dai geto-dac, dă-te în fața străinilor, nu în fața celor din neamul tău. Noi te cunoaștem. Știm că Axis Mundi nu este un loc din afara ta, este chiar propria ta zestre strămoșească.

Oriunde te duci pe globul ăsta, dai de români frate. N-ai cum să uiți acele momentele de reuniune etnică între români, pe un teritoriu străin. Auzi românește vorbind în jurul tău și deja știi ce întrebări urmează. Ce faci, cât câștigi și de când? Evident că dacii sunt miezul buricului și noi știm asta. Au inventat scrisul și nemurirea!

Așadar, data viitoare când stai de vorbă cu un străin, povestește-i despre țara ta. Spune-i că e cel mai bun loc din lume unde poate să evolueze spiritual. Dacă vrei să evoluezi spiritual, vino frate în România! Să vedem cât ești de zen. N-ai nevoie de autostrăzi pentru că la noi se fac pelerinaje! Ai grijă doar să nu te convertească la credința lor nestrămutată de milenii! De-a lungul veacurilor, au trecut multe popoare prin Carpați și culmea, majoritatea au decis să rămână, să-și transfere o parte din cultura lor aici. De ce? Pentru că în cultura getică, în folclor, găsești originile tuturor miturilor și legendelor lumii. Dacă treci prin România, nu ai cum să nu vrei un ospăț mare sau să te odihnești oleacă.

Un lucru să țineți minte, românii nu sunt slugi, sunt serviabili. Românul get-beget este cinstit. Evident că nu există popor perfect, dar atenție, nu trebuie să confundăm servilismul cu slugărnicia. Majoritatea românilor sunt oameni muncitori și au un coeficient de Inteligență Sufletească (SQ) mult mai ridicat ca la alte popoare. Pur și simplu avem această abilitate genetică înnăscută de a fi versatili, iar o parte din aceste abilități, rezonează cu specificul bogat al țării (relief, resurse și etnii). Dacă nu știi de ce, ar trebui să te plimbi prin lume ca să înțelegi de ce. Ar trebui să vezi cum e să lucrezi și cu neamțu’ și cu americanu’ și cu rusu’ și să-ți scoți ideea din cap cum că tu, nu ești bun de nimic. Că românii s-au lăsat păcăliți de mirajul străinătății asta e partea a doua. N-ai nevoie în permanență de “altcineva” să-ți confirme Cine Ești!

Poporul Român are o spiritualitate rebelă, șamanică, moștenită de la ființele din afara Pământului care au pus bazele civilizației indo-europene. La fel cum triburile Dogon cunoșteau sistemul binar Sirius cu mult înainte de inventarea astronomiei, tot așa și strămoșii noștri cunoșteau Pleiadele ca-n palmă. De unde credeți că aveau aceste cunoștințe astronomice? Acestor ființe din Pleiade le dedicăm descântecele noastre, știința noastră și mai ales, invențiile noastre.

Românul este mereu inventiv. Mereu magician. Cu bani puțintei, poate să crească un copil, să întrețină o casă, să aibă o mașină frumoasă, să iasă la petreceri, să se plimbe peste tot, și să aibă și un credit la bancă. Nici cele mai bogate familii din lume nu reușesc așa performanță! E normal să vrei să te aciuiești pe lângă un astfel de popor, mai ales dacă ești un popor nomad, care nu și-a găsit locul în lume.

Suntem un popor care primim popoare, dar nu din cauza noastră, ci din cauza țării. E la fel de darnică și iubitoare precum planeta noastră, Gaia. Nu degeaba i se spune Grădina Maicii Domnului. Este o taină pe care o cunosc doar Babele și Sfinxul. Datoria voastră este să apărați această taină, pentru că din ea vă trageți puterea!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
ionel

SUNT INTERESAT…

Lorena Oprea

Sunteți ff buni. Felicitări! Va mulțumesc ca existati.

Kovats Dana

Citesc Revista COSMOS de câțiva ani buni, rezonez cu subiectele pe care le abordați, chiar postez din ele pe un grup spiritual, administrat de mine. Datorită acestei reviste pot spune că unele aspecte din societate am început să le văd din altă perspectivă. Felicitări și mult succes mai departe!