Arhanghelul Rafael
Permiteți pur și simplu Razei de Lumină Verde a lui Raphael să vă îmbrățișeze şi să vă penetreze mintea. Această rază vă aduce o nouă lumină, eliminându-vă credințele și percepțiile vechi. Această rază ajută, de asemenea, să lumineze în voi cele șapte principii ermetice de energie: Spirit, Karmă, Corespondență, Rezonanță, Armonie, Vibrație și Polaritate.
Timp estimat de citire: 4 minute

În realitate arhanghelul Rafael este una dintre expresiile unei imense Conştiinţe de Grup, care există pe frecvenţa energiei de vindecare, aceasta având culoarea verde deschis.

Panoplia îngerilor şi arhanghelilor este destul de largă, având în vedere că religia creştină este cea mai răspândită din lume, cu un total aproximativ de 2 miliarde şi jumătate de credincioşi.

Dar nu în asta constă veridicitatea unei religii, şi nici nu vorbim de religii, ci de un fenomen ce ţine de credinţă. Credinţa nu este doar o chestiune conceptuală, cât mai degrabă o realitate cuantică pe care credincioşii nici nu o cunosc, nici nu o înţeleg.

Autenticitatea unei religii constă în cât de concrete sunt principiile sale pentru viaţa de zi cu zi, căci noi ca civilizaţie umană ne aflăm acum într-un stadiu în care nu mai avem nevoie de vorbe goale gen „crede şi nu cerceta”, ci de dovezi palpabile care să ne demonstreze că avem motive întemeiate să credem în ceva care există cu adevărat.

Când oamenii merg la biserică ei se roagă sfinţilor, îngerilor, arhanghelilor, lui Iisus, Fecioarei Maria şi lui Dumnezeu. Se pare că există o ierarhie celestă şi nu pentru că aşa spune biserica, ci pentru că într-adevăr Creaţia manifestată prin acest univers este structurată conform unor forţe ce acţionează precis încă de la începuturile sale.

Ceea ce oamenii înţeleg în mod greşit, inclusiv mulţi terapeuţi şi mentori spirituali, care la unele seminarii din ezoterism o dau brusc în religie, este că ceea ce numim noi arhangheli nu sunt în realitate fiinţe propriu zise.

Auzeam de multe ori pe câte unii pe la seminarii spirituale sau vedeam pe internet pe unii care spuneau în tot felul de comunicări, că au vorbit ei direct cu arhanghelul Metatron, cu arhanghelul Rafael sau Gabriel. Trebuie să vă spun că toţi cei care afirmă asemenea chestiuni sunt nişte aiuriţi sau impostori care induc lumea în eroare. Nu poţi accesa asemenea energii foarte mari în mod direct pentru rişti să-ţi prăjeşti la propriu aura.

Şi vă argumentăm concret de ce este aşa…

Următorul episodRafael, arhanghelul energiei de vindecare – II >>
Articolul precedentNorocul şi ghinionul
Articolul următorDereglările corpurilor subtile ale aurei – II
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile