Arhanghelul Rafael
Permiteți pur și simplu Razei de Lumină Verde a lui Raphael să vă îmbrățișeze şi să vă penetreze mintea. Această rază vă aduce o nouă lumină, eliminându-vă credințele și percepțiile vechi. Această rază ajută, de asemenea, să lumineze în voi cele șapte principii ermetice de energie: Spirit, Karmă, Corespondență, Rezonanță, Armonie, Vibrație și Polaritate.
Timp estimat de citire: 4 minute

În realitate arhanghelul Rafael este una dintre expresiile unei imense Conştiinţe de Grup, care există pe frecvenţa energiei de vindecare, aceasta având culoarea verde deschis.

Panoplia îngerilor şi arhanghelilor este destul de largă, având în vedere că religia creştină este cea mai răspândită din lume, cu un total aproximativ de 2 miliarde şi jumătate de credincioşi.

Dar nu în asta constă veridicitatea unei religii, şi nici nu vorbim de religii, ci de un fenomen ce ţine de credinţă. Credinţa nu este doar o chestiune conceptuală, cât mai degrabă o realitate cuantică pe care credincioşii nici nu o cunosc, nici nu o înţeleg.

Autenticitatea unei religii constă în cât de concrete sunt principiile sale pentru viaţa de zi cu zi, căci noi ca civilizaţie umană ne aflăm acum într-un stadiu în care nu mai avem nevoie de vorbe goale gen „crede şi nu cerceta”, ci de dovezi palpabile care să ne demonstreze că avem motive întemeiate să credem în ceva care există cu adevărat.

Când oamenii merg la biserică ei se roagă sfinţilor, îngerilor, arhanghelilor, lui Iisus, Fecioarei Maria şi lui Dumnezeu. Se pare că există o ierarhie celestă şi nu pentru că aşa spune biserica, ci pentru că într-adevăr Creaţia manifestată prin acest univers este structurată conform unor forţe ce acţionează precis încă de la începuturile sale.

Ceea ce oamenii înţeleg în mod greşit, inclusiv mulţi terapeuţi şi mentori spirituali, care la unele seminarii din ezoterism o dau brusc în religie, este că ceea ce numim noi arhangheli nu sunt în realitate fiinţe propriu zise.

Auzeam de multe ori pe câte unii pe la seminarii spirituale sau vedeam pe internet pe unii care spuneau în tot felul de comunicări, că au vorbit ei direct cu arhanghelul Metatron, cu arhanghelul Rafael sau Gabriel. Trebuie să vă spun că toţi cei care afirmă asemenea chestiuni sunt nişte aiuriţi sau impostori care induc lumea în eroare. Nu poţi accesa asemenea energii foarte mari în mod direct pentru rişti să-ţi prăjeşti la propriu aura.

Şi vă şi argumentez concret de ce este aşa.

Dacă se poate comunica cu îngerii, aceştia fiind entităţi individuale de diferite nivele şi forţe, în privinţa arhanghelilor aceştia nu sunt entităţi individuale, aşa cum greşit se crede, ci conştiinţe colective ce însumează de la câteva zeci de mii la câteva milioane de entităţi, comasate într-o Conştiinţă de Grup.

Energia unui asemenea grup este mult prea mare ca să poată fi suportată de un medium care pretinde de exemplu că primeşte un mesaj de la cutare arhanghel.

Pentru a înţelege de ce asta este o mare păcăleală, vă prezint câteva elemente ale scalei nivelelor de conştiinţă la care a lucrat echipa doctorului David Hawkins vreme de 20 de ani.

Dacă nivelul mediu al majorităţii oamenilor este undeva între 250-450, nivelul oamenilor spirituali începe de la nivelul de conştiinţă 500.

De altfel puteţi citi o amplă prezentare a unui asemenea subiect în cartea „Discipoli, Maeştri, Avatari” pe care o puteţi obţine sunând la redacţia revistei.

Au fost măsurate nivelele de conştiinţă ale lui Iisus şi Buddha Gautama, nivele de avatari care evident erau la cote mari, de nivelul 1000.

Chiar şi un avatar întrupat nu poate depăşi la un moment dat, prin vibraţia sa, densitatea şi bariera materiei din care este alcătuit corpul fizic.

Astfel îngerii care există pe alte nivele decât cel fizic sunt cotaţi cu nivelul de 50.000 ca vibraţie, deoarece ei nu trebuie să se confrunte cu bariera densităţii unui corp fizic, iar arhanghelii au fost cotaţi începând cu nivelul de vibraţie de 500.000.

Ca să înţelegeţi mai uşor să folosim waţii, ca la becuri.

  • Oamenii obişnuiţi au vibraţia ca un bec de 40 de waţi ceea ce corespunde nivelelor 250-450.
  • Oamenii spirituali sunt ca becurile de 60 de waţi – nivelele 500-700.
  • Maeştrii spirituali sunt ca becurile de 75 de waţi – nivelele 700-950.
  • Avatarii sunt ca becurile de 100 de waţi – nivelul 1000.

Îngerii sunt ca proiectoarele dintr-un studio de televiziune de 1000 de waţi – nivelul 50.000, iar arhangelii sunt ca proiectoarele de pe un stadion de fotbal, de zeci de mii de waţi – nivelul 500.000 şi deci vorbim de forţe cosmice aflate în acţiune.

Vibraţia fiind energie, cu cât este mai mare, cu atât forţa ei e mai mare şi se răspândeşte la distanţe mai mari.

În ceea ce priveşte arhanghelul Rafael, cel care se ocupă prin energia verde de vindecări de orice fel de la nivelul fizic până la cel spiritual, putem spune că el este în realitate o Conştiinţă de Grup care foloseşte fluxuri imense de energii din univers, coordonate către toate lumile unde dualitatea determină dezechilibre şi este nevoie de vindecare la diferite nivele.

Că ni-l imaginăm noi ca pe o entitate asemănătoare omului, asta o face mintea noastră care fără a avea la îndemână un chip şi o înfăţişare nu ar putea lucra cu elementele abstracte ale dimensiunilor celeste.

În realitate Rafael este una dintre expresiile unei imense Conştiinţe de Grup, care există pe frecvenţa energiei de vindecare, aceasta având culoarea verde deschis.

Acest arhanghel-Conştiinţă de Grup prin acord cu alte Conştiinţe de Grup se ocupă de echilibrul în univers dintre iubire şi non-iubire, trimiţând permanent fluxuri constante de energii ce pot fi receptate la nivelul chakrei inimii.

Cine are probleme de sănătate şi este deschis sufleteşte, cu bunăvoinţă, deşi poate avea tot felul de probleme, printr-o atitudine sinceră şi deschisă de la nivelul sufletului poate primi energia de vindecare oricând. Energia curge, iar noi o putem primi zilnic.

În numărul următor vom vedea cum se întâmplă asta…

Următorul episodRafael, arhanghelul energiei de vindecare – II >>
Articolul precedentNorocul şi ghinionul
Articolul următorDereglările corpurilor subtile ale aurei – II
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile