Arhanghelul Rafael
Permiteți pur și simplu Razei de Lumină Verde a lui Raphael să vă îmbrățișeze şi să vă penetreze mintea. Această rază vă aduce o nouă lumină, eliminându-vă credințele și percepțiile vechi. Această rază ajută, de asemenea, să lumineze în voi cele șapte principii ermetice de energie: Spirit, Karmă, Corespondență, Rezonanță, Armonie, Vibrație și Polaritate.

Dacă vrem să ne conectăm la energia lui Rafael, în timpul rugăciunii ne centrăm pe chakra inimii, având o stare de de recunoştinţă şi de acceptare necondiţionată a lucrurilor din propria viaţă.

În ultimii 15 ani tehnicile de accesare a energiilor divine s-au dezvoltat foarte mult, ajungând azi să fie folosite sub diferite forme, de la simpla hipnoză şi până la Theta Healing.

Odată cu aceste tehnici s-au înmulţit şi persoanele care folosesc asemenea energii celeste pentru ajutorarea semenilor lor, însă este important de menţionat faptul că există unele situaţii care nu concordă cu realitatea divină.

Spuneam în numărul trecut al revistei că unii mediumi, de la noi şi din alte ţări, pretind că primesc mesaje şi energii direct de la entităţi foarte înalte care există în univers. Am explicat care este realitatea în privinţa aceasta, deoarece fiecare formă de viaţă raţională şi inteligentă este situată pe un anumit nivel, în funcţie de stadiul de evoluţie.

Nivelul de evoluţie permite mai mult sau mai puţin accesarea unor nivele înalte sau foarte înalte de energii dimensionale, astfel încât putem vorbi despre o reală ierarhizare a vibraţiilor între lumile existente în cuprinsul universului.

Legile divine sunt clare şi nu se poate vorbi despre faptul că oricine poate comunica oricând cu aceste entităţi numite arhangheli, deoarece acestea fiind Conştiinţe de Grup energia lor este imensă şi nu poate fi suportată de structura umană în cazul unui contact direct.

Pentru a înţelege de ce revedeţi articolul din numărul trecut.

Dar ca să înţelegeţi de ce nu poate exista un contact direct între o fiinţă umană şi un arhanghel, cel puţin ca energie transmisă individual, un asemenea lucru este ca şi când energia dintr-o turbină de la o hidrocentrală ar trece printr-un singur bec.

Aceste Conştiinţe de Grup care există în univers se ocupă cu distribuirea tipurilor de energii în lumile create.

Ceea ce numim aici pe Pământ ca fiind arhanghelul Rafael, adică această Conştiinţă de Grup, se ocupă ca să zicem aşa cu distribuirea energiei verzi, care are rolul de a menţine balanţa echilibrului la toate nivelele, de la viaţa pe o planetă cum este Pământul şi până la structuri cum sunt galaxiile şi roiurile de galaxii.

Alte Conştiinţe de Grup sau alţi arhangheli, ca să folosim termeni simpli, se ocupă cu distribuirea altor tipuri de energii, de creaţie, de transformare etc. În ceea ce priveşte energia provenită de la Conştiinţa de Grup numită arhanghelul Rafael, care se ocupă cu regenerarea oricăror structuri create în univers, la nivel uman receptarea unei asemenea energii se poate face doar prin rugăciune sinceră şi deschisă către Conştiinţa de Grup.

Un alt aspect al acestei chestiuni merită adus în discuţie şi anume că noi aici pe Pământ avem nivelul de conştiinţă de cel mult 4,50D, în timp ce nivelul de conştiinţă al unei Conştiinţe de Grup este de 9D. Deci vă daţi seama ce diferenţă enormă de vibraţie există.

Diferenţa aceasta de vibraţie poate fi diminuată puţin prin rugăciune sinceră şi cu sufletul deschis.

În momentul când noi ne rugăm, aura noastră formează o pâlnie cu gura în sus care se deschide către univers.

Energia rugăciunii este de tip psiho-electromagnetic şi impulsul ei este atras de valorile înaltelor energii din planurile dimensionale înalte.

Cum s-ar spune acestea acţionează ca un magnet asupra energiei aurei umane când omul se află în rugăciune.

Cu cât persoana care se roagă este sinceră şi deschisă, cu atât impulsul energiei rugăciunii se ridică spre nivelul 5D, 6D sau uneori poate ajunge chiar în 9D, unde sunt Conştiinţele de Grup.

Aşa se întâmplă uneori în cazul miracolelor, când cineva se roagă de exemplu pentru o rudă bolnavă aflată într-o stare critică.

Însă nici nu poate fi vorba că energia vine direct de la un arhanghel ca entitate individuală, aşa cum greşit se consideră, şi care ajuns la nivelul Pământului face vreo minune.

Dacă ar veni direct pe Pământ doar 1% din Conştiinţa de Grup care este un arhanghel, s-ar perturba multe energii la suprafaţa planetei, aşa cum se întâmplă de exemplu în cazul OZN-urilor care atunci când ajung în spaţiul Pământului perturbă comunicaţiile radio datorită energiilor pe care le emit.

Spuneam că depinde de cât de sinceră şi profundă este rugăciunea atunci când e făcută. Deoarece de amplitudinea rugăciunii depinde dacă ea ajunge sau nu în spaţiile dimensionale înalte, pentru a fi primite de Conştiinţele de Grup.

De obicei rugăciunile oamenilor Pământului nu se pot ridica mai sus de nivelul de conştiinţă 6D, şi ca urmare sunt preluate de către fiinţele din 7D – căci există lumi care se ocupă cu asemenea sarcini – care mare parte din ele sunt numite Fiinţe Ascensionate sau Fiinţe Înălţate, şi trimise mai departe către 8D unde sunt Ierarhiile Celeste, iar acestea rânduiesc, după specificul rugăciunilor, căci primesc nu doar rugăciunile de pe Pământ ci şi din multe alte lumi, unde să ajungă rugăciunile.

Toate rugăciunile sunt înregistrate în Akasha şi ele sunt preluate de Ierarhiile Celeste şi de Conştiinţele de Grup, analizate şi în funcţie de situaţie sunt îndeplinite mai repede sau mai încet.

Cum putem primi însă ajutorul Conştiinţei de Grup – Rafael? Mai ales dacă noi înşine avem nevoie să ne vindecăm sau să ne reechilibrăm în urma unei situaţii neplăcute.

Rugăciunea formează o pâlnie energetică cu gura în sus, şi cu cât suntem mai sinceri în ceea ce cerem în rugăciune, cu atât impulsul ei energetic străbate spaţiile dimensionale.

Se spune că nici o rugăciune nu rămâne neauzită de Dumnezeu şi este adevărat.

Ca să putem accesa energiile Conştiinţei Grup – Rafael  e necesar să ţinem pâlnia energetică a aurei deschisă cât mai mult timp posibil.

Astfel ne asigurăm că rugăciunea ajunge sus unde trebuie.

Dar cum ştim că ea a ajuns?

Din fericire, Creatorul a înzestrat toate fiinţele din univers cu simţirea, şi în momentul în care simţim în sufletul nostru o stare de bine şi de linişte, în timpul rugăciunii, acesta este semnalul că ea a ajuns sus acolo în spaţiile dimensionale.

Dacă vrem să ne conectăm la energia lui Rafael, în timpul rugăciunii ne centrăm pe chakra inimii, având o stare de de recunoştinţă şi de acceptare necondiţionată a lucrurilor din propria viaţă.

Problema oamenilor în general este aceea că nu sunt deschişi şi din această cauză nu primesc energia Conştiinţei de Grup – Rafael. Pentru că ei cer rugându-se cu chakra inimii închisă, şi doar pe cea a frunţii o folosesc în timp ce se roagă.

Energia de vindecare a Conştiinţei Grup – Rafael curge în tot universul şi doar dacă avem chakra inimii deschisă în timpul rugăciunii primim această energie. Iar asta înseamnă să renunţăm la ego, orgoliu şi importanţă de sine

Următorul episod<< Rafael, arhanghelul energiei de vindecare – IRafael, arhanghelul energiei de vindecare – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?