Arhanghelul Rafael
Permiteți pur și simplu Razei de Lumină Verde a lui Raphael să vă îmbrățișeze şi să vă penetreze mintea. Această rază vă aduce o nouă lumină, eliminându-vă credințele și percepțiile vechi. Această rază ajută, de asemenea, să lumineze în voi cele șapte principii ermetice de energie: Spirit, Karmă, Corespondență, Rezonanță, Armonie, Vibrație și Polaritate.
Timp estimat de citire: 4 minute

Cum putem primi  ajutorul Conştiinţei de Grup – Rafael? Mai ales dacă noi înşine avem nevoie să ne vindecăm sau să ne reechilibrăm în urma unei situaţii neplăcute.

În ultimii 15 ani tehnicile de accesare a energiilor divine s-au dezvoltat foarte mult, ajungând azi să fie folosite sub diferite forme, de la simpla hipnoză şi până la Theta Healing.

Odată cu aceste tehnici s-au înmulţit şi persoanele care folosesc asemenea energii celeste pentru ajutorarea semenilor lor, însă este important de menţionat faptul că există unele situaţii care nu concordă cu realitatea divină.

Spuneam în numărul trecut al revistei că unii mediumi, de la noi şi din alte ţări, pretind că primesc mesaje şi energii direct de la entităţi foarte înalte care există în univers. Am explicat care este realitatea în privinţa aceasta, deoarece fiecare formă de viaţă raţională şi inteligentă este situată pe un anumit nivel, în funcţie de stadiul de evoluţie…

Următorul episod<< Rafael, arhanghelul energiei de vindecare – IRafael, arhanghelul energiei de vindecare – III >>
Articolul precedentOmul, între zei şi demoni
Articolul următorSahara a fost locuită de atlanţi? – IV
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile