Arhanghelul Rafael
Permiteți pur și simplu Razei de Lumină Verde a lui Raphael să vă îmbrățișeze şi să vă penetreze mintea. Această rază vă aduce o nouă lumină, eliminându-vă credințele și percepțiile vechi. Această rază ajută, de asemenea, să lumineze în voi cele șapte principii ermetice de energie: Spirit, Karmă, Corespondență, Rezonanță, Armonie, Vibrație și Polaritate.
Timp estimat de citire: 4 minute

Lumea are nevoie de energia verde vindecătoare a Conştiinţei Colective numită arhanghelul Rafael.

Rugăciunea este o formă foarte eficientă de reechilibrare a întregii noastre fiinţe, dacă ştim cum să o facem corect. Spuneam în numărul trecut al revistei că de obicei marea majoritate a oamenilor, indiferent de cultură, religie şi naţionalitate, nu ştiu să se roage.

Am observat de multe ori, în câteva biserici din centrul Bucureştiului, multă lume care vine mai ales când sunt sărbători ortodoxe mari în calendarul bisericesc. Cu pomeni, cu acatiste, cu pomelnice, vin de se adună grămadă în credinţa lor că doar-doar le-o asculta şi lor Dumnezeu of-ul.

Desigur că unii sunt cinstiţi în ceea ce cer, dar alţii merg la biserică pentru diferite scopuri personale, de la cele egoiste până la cele încărcate de ranchiuni şi răutăţi. Asemenea oameni au impresia că dacă nu spun la nimeni ce e în mintea lor, alte fiinţe din dimensiunile superioare nu văd gândurile lor pline de întunecime. De aici şi expresia „i s-a întunecat judecata”, „i s-a întunecat mintea” sau „i-a luat necuratul minţile” ori în celălalt caz, poate mai fericit, „i-a luat Dumnezeu minţile”.

Trebuie să ştiţi că şi în cazul acestor oameni cu gânduri perfide şi ascunse, până şi în privinţa lor li se respectă liberul arbitru.

Unii dintre voi aţi putea spune „dar de ce să li se respecte liberul arbitru, dacă ei gândesc aşa urât şi rău despre alţii?”

V-aţi gândit vreodată, dacă aţi avea un aparat de văzut aurele şi v-aţi duce în oricare biserică din România, ce credeţi că aţi vedea cu un asemenea aparat dacă vă veţi uita la aurele oamenilor de acolo?

Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – IV
Articolul următorSahara a fost locuită de atlanţi? – V
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Tocariuc Elena
Tocariuc Elena
3 ani în urmă

Simt ca sunt din energie violet pt ca stiu sigur ca nu am. Venit aici doar sa muncești si sa mori fara a a duce o energie buna acestei planete… Simt ca sunt multe de descoperit si simțit in aceasta vibrație a lumii.