Arhanghelul Rafael
Permiteți pur și simplu Razei de Lumină Verde a lui Raphael să vă îmbrățișeze şi să vă penetreze mintea. Această rază vă aduce o nouă lumină, eliminându-vă credințele și percepțiile vechi. Această rază ajută, de asemenea, să lumineze în voi cele șapte principii ermetice de energie: Spirit, Karmă, Corespondență, Rezonanță, Armonie, Vibrație și Polaritate.

Cum majoritatea oamenilor încă nu au depăşit stadiul ego-ului şi al chestiunilor lumeşti, se poate spune că lumea are nevoie de energie verde vindecătoare a Conştiinţei Colective numită arhanghelul Rafael.

Rugăciunea este o formă foarte eficientă de reechilibrare a întregii noastre fiinţe, dacă ştim cum să o facem corect. Spuneam în numărul trecut al revistei că de obicei marea majoritate a oamenilor, indiferent de cultură, religie şi naţionalitate, nu ştiu să se roage.

Am observat de multe ori, în câteva biserici din centrul Bucureştiului, multă lume care vine mai ales când sunt sărbători ortodoxe mari în calendarul bisericesc. Cu pomeni, cu acatiste, cu pomelnice, vin de se adună grămadă în credinţa lor că doar-doar le-o asculta şi lor Dumnezeu of-ul.

Desigur că unii sunt cinstiţi în ceea ce cer, dar alţii merg la biserică pentru diferite scopuri personale, de la cele egoiste până la cele încărcate de ranchiuni şi răutăţi. Asemenea oameni au impresia că dacă nu spun la nimeni ce e în mintea lor, alte fiinţe din dimensiunile superioare nu văd gândurile lor pline de întunecime. De aici şi expresia „i s-a întunecat judecata”, „i s-a întunecat mintea” sau „i-a luat necuratul minţile” ori în celălalt caz, poate mai fericit, „i-a luat Dumnezeu minţile”.

Trebuie să ştiţi că până şi în cazul acestor oameni cu gânduri perfide şi ascunse, până şi în privinţa lor li se respectă liberul arbitru.

Unii dintre voi aţi putea spune „dar de ce să li se respecte liberul arbitru, dacă ei gândesc aşa urât şi rău despre alţii?”

V-aţi gândit vreodată, dacă aţi avea un aparat de văzut aurele şi v-aţi duce în oricare biserică din România, ce credeţi că aţi vedea cu un asemenea aparat dacă vă veţi uita la aurele oamenilor de acolo?

Aţi rămâne blocaţi ce energii urâte aţi vedea la mulţi oameni care se consideră evlavioşi, pentru că prea puţini sunt într-adevăr oameni la locul lor.

Şi totuşi o să ziceţi că uite oamenii vin la biserică, pentru că vor să se cureţe de păcate.

Chiar aşa o fi? Sau vin din intenţia de a-şi atinge scopurile lor obscure, pe care le menţin în secret într-un colţ al minţii lor?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episod<< Rafael, arhanghelul energiei de vindecare – II

1 COMENTARIU

  1. Simt ca sunt din energie violet pt ca stiu sigur ca nu am. Venit aici doar sa muncești si sa mori fara a a duce o energie buna acestei planete… Simt ca sunt multe de descoperit si simțit in aceasta vibrație a lumii.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?