Cei ce cred în reîncarnare știu că au mai trăit în alte sisteme stelare, din alte galaxii.

Unii au mai trăit chiar în sistemul nostru solar, pe alte planete. Venusienii își amintesc foarte bine viețile trecute, dar și marțienii sau jupiterienii, de exemplu. Sunt numeroase mărturiile celor ce-și amintesc, fie în regresie hipnotică, fie în meditații, fie în stare conștientă vieți anterioare, precum și modul în care au decurs acele vieți.

Steaua Vega

Cei care au originea planetară în Vega sunt independenți, mândri și au o voință puternică. Veganii sunt plini de energie și au cunoștințe variate în domenii de mare interes. Ei au mai multe talente și capacități, sunt destul de creativi și de multe ori au abilitatea de a combina creativitatea cu raționalitatea. Ei pot fi artiști, designeri, inventatori, arhitecți, sau se pot ajuta de creativitate pentru a crea tehnologii noi. Veganii sunt pricepuți în a începe noi proiecte, dar sunt mai puțin buni în terminarea lor.

Cei care au trăit în trecut în sistemul stelar Vega caută varietatea, provocarea și nevoia de înțelegere a multora dintre întrebările pe care le au în interior. Ei se pot plictisi ușor; tind să analizeze și să se îndoiască de tot ceea ce nu înțeleg sau nu le satisface sistemul personal de credințe. Veganii au un puternic sentiment de responsabilitate și de grijă. Ei își pot găsi împlinirea în lucrul cu copiii, cu cei care sunt bolnavi sau cu cei care au nevoie de îngrijire și de sprijin. Ei au abilități de vindecare și pot avea o afinitate pentru pietre și cristale. Cei mai mulți lucrează în domeniul sănătății, al asistenței sociale, ca profesori, sau lucrează în domenii care permit libertatea de exprimare creativă.

Steaua Sirius

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

3 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile