Pictura este realizată de David S. Goodsell
Timp estimat de citire: 3 minute

Mă uit la rafturile goale de hârtie igienică și am impresia că sunt într-un experiment MK Ultra de spălare a creierului. Dacă ești paranoic și slab de înger ai impresia că a sosit Apocalipsa. Ți se pare că trăiești într-un film comercial făcut de Holywood despre profețiile lui Arsenie Boca. Oare ce gândesc Sufletele Bătrâne acum? “Ei maică, am fumat din astea încă de pe vremea Atlantidei, cu eoni în urmă. M-am obișnuit cu scufundările.”

Unde e toată lumea? Nici bine n-a venit Paștele și m-am Înălțat? Știu, încă te întrebi dacă ai rămas printre supraviețuitori sau ai trecut într-o altă realitate. Dar tu te bucuri de liniște. Deși internetul e zgomotos, noosfera e calmă, precum o apă limpede de lac. Gândurile Creatorului se reflectă la o viteza superluminică manifestând realitatea mai accelerat decât poți Tu avea răbdare. Oare toată lumea e pe Netflix?

Haideți să vă spun ce s-a întâmplat.

Dacă Lucifer ar fi citit revista COSMOS (moment de publicitate, dați share masiv!), ar fi știut că anul 2020 este un an al dualității extreme și cine sapă groapa altuia, cade tot el în ea. Degeaba ți-ai tatuat “semnul fiarei” în ADN când tu te comporți precum Inteligența Artificială. Doar prin empatie poți să pătrunzi în tainele sufletului și să-ți deschizi capacitățile spirituale autentice: smerenie, răbdare, chibzuință, putere, bunătate sau cunoaștere. În cel mai rău caz ai simpatii și antipatii.

Palindromul, răscrucea din 02.02.2020, ne-a pocnit pe toți. Unii #stauacasă, alții #staulamuncă și strigăm unii la ceilalți, “ce faci bre, ești bine?”, dar fără să ne atingem, să nu luăm lepră. Aia e treaba lui Iisus. În biserici și în multinaționale de-abia mai poți să intri să te rogi. Dacă ai laptop ești boss, poți să lucrezi de-acasă, dacă nu, trebuie să te conectezi direct la Sursă, altfel o iei cu capu’ stând între patru pereți. Poți să fii cu toată familia lângă tine, nu mă interesează, când stai două săptămâni numai în casă e ca și cum ți-a pus cineva un clopot pe cap. Dar chiar înțeleg situația. Cui îi plac inamicii invizibili? Preferi să vezi niște reptilieni mari și solzoși, decât niște creaturi subatomice. Că veni vorba de conspirații…

Dacă rămâneți fără hârtie igienică și nu aveți cărți în bibliotecă, ce faceți? Vă ștergeți cu tableta? Pentru cei spiritualiști, e un prilej bun să ne hrănim cu soare și lumină. Dacă stați la bloc, încercați cu aer. În felul acesta, vom face mai puțin gunoi în urma noastră. Adevăr vă spun, aceasta este adevărata artă a igienei și ecologiei. Ce, credeați că dacă vă spălați pe mâini ca să butonați telefonul ați scăpat de microbi? Mai țineți minte când ați șters ultima oară ecranul telefonului? Hai să nu ne păcălim prea mult…

V-ați gândit că poate acest coronavirus a fost creat de Inteligența Artificială? Păi nu făceau ăștia mișto de Zucki a lu’ Feisbuc că seamănă cu Data din Star Trek? Acum o să stăm toți în casă, cu niște ecrane vorbitoare.

Pamflet cosmic

Ia gândiți-vă la următorul scenariu.

“Inculta Mondială” încearcă să găsească o cale artificială de nemurire prin transfer electronic de conștiință. Are loc simbioza dintre om și mașină, Sufletul este compresat în interiorul materiei, iar Mintea se expandează prea mult în detrimentul Sufletului, preluând astfel capacitatea de decizie. Spiritul, golit de trăirea sufletească, nu mai deosebește binele de rău. Prin această fuziune om-mașină, se naște Lucifer. Tentant, semizeu, uită că pe dinafară e un sac de materie supusă entropiei.

Răzvrătit împotriva Legilor Universale, Lucifer creează un virus semi-artificial, hibrid, fără Mamă. Știe că nu poate să nască nimic organic. În viclenia sa, Lucifer apelează mai întâi la Regatul Mineralelor, apoi la Regatul Animalelor. A căutat prin toate văgăunile, a apelat la șerpi și la lilieci. Șarpele, singurul animal care se târăște cu tot corpul pe pământ, simbolul vieții în materie și liliacul, un simbol ce anunță o primejdie. Virusul se trezește captiv într-un laborator. E speriat. Având aceeași moștenire genetică, se întoarce împotriva creatorului. Încă nu cunoaște bunăvoința, de aceea în furia lui, caută instinctiv inima și zona pieptului. E apăsător și sufocant. Oamenii îl simt și încep să se roage pentru el. Pentru prima dată, cineva nu se teme de el, ba mai mult, primește și compasiune. E tratat ca o ființă vie. “Cum e posibil ca oamenii să se sacrifice pentru binele altcuiva?”, se întrebă virusul. Dincolo de Voal, se auzi glasul Mamei. “Prin iubire scumpul meu.”

Articolul precedentBeautiful Ukrainian Woman
Articolul următorLeading Latino Internet dating Websites — How to Find a Match With the Best Results
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Monna
Monna
2 ani în urmă

Esti genial omule. Cu recunostinta!

EL
EL
2 ani în urmă

Interesante randuri…si scrise intr-un fel… de am ras in hohote..

Steliana Roman
Steliana Roman
1 an în urmă

Ma întreb dacă ești “pământean “ ?! Ești genial , indiferent ce ești !!