După eliberarea omenirii din sclavia reptiliană, vor începe să vină delegați oficiali ai altor lumi care vor ateriza în locuri publice și vor avea contact cu cei spirituali.

Deși este un subiect destul de delicat, important și constant în ultimii ani, ideea războiului între alte civilizații evoluate-avansate din multe puncte de vedere nu este ceva nou în epoca noastră modernă. Despre asemenea conflicte menționează și Biblia, și Baghavad Gita, și Vedele precum și alte legende rămase de la diferite culturi străvechi. Cu toate acestea, chiar și dacă există dovezi rămase în papirusuri, ori gravate în piatră și puse la păstrare în diferite temple din lume, îndeosebi în Tibet, de curiozitate am testat ChatGPT-ul ca să vedem dacă acest instrument al Inteligenței Artificiale, atât de lăudat de mulți, dar și blamat de alții, poate recunoaște faptul că au existat conflicte între civilizații extraterestre.

Trebuie să vă spunem, pentru cine nu știe, că ChatGPT-ul funcționează în baza unei imense baze de date la care se conectează în momentul în care scrii acolo în căsuța respectivă ca el, ChatGPT-ul, să-ți formuleze eseul sau articolul sau fragmentul de text pe care i-l soliciți. Ei bine, ChatGPT-ul nu știe să dea răspunsuri despre faptul dacă au existat sau nu războaie între civilizațiile extraterestre, așa cum au rămas consemnate în documente străvechi. ChatGPT-ul recunoaște că există aceste civilizații, dar răspunsul său în această privință este că existența acestora este doar una fictivă.

Trecând peste acest aspect, istoria omenirii a consemnat războaie între zei, dar și între zei și demoni, practic fiind același lucru spus în mod diferit de la civilizație la alta în vremurile de demult. Dar de ce se luptau aceste civilizații extraterestre aici pe Pământ? Pentru ce acest conflict purtat de-a lungul mileniilor? Doar pentru a avea stăpânire asupra oamenilor Pământului?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentCând OMUL contează cu adevărat
Articolul următorNumele, karma și destinul (II)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Daniela Liliana Heinzl

Multumesc pentru ca sunteti !✨