Pacea este o frecvență care permite Întregului să vibreze în Armonie
Timp estimat de citire: 3 minute

Pacea lumească determină o civilizație tehnologică avansată benefic. Pacea interioară determină o civilizație evoluată care se apropie de magia reală.

Acest mesaj, este un mesaj al păcii interioare. În primul rând, nostalgia războiului mondial este demult apusă… Pur și simplu Akashicul nostru refuză această idee, datorită experiențelor traumatice din viețile trecute. În doilea rând, deși războiul atomic este vehiculat destul de des prin programare predictivă, rămâne doar un bluf. Confederația Galactică și Dispensele Divine au interzis complet armele nucleare, din simplul motiv că afectează ecosistemul solar.

Confederația Galactică și Dispensele Divine au interzis complet armele nucleare

Aproape 40% dintre suflete întrupate în această linie temporală au participat într-o formă sau alta într-un Război Mondial. Unii dintre noi am omorât și am fost omorâți la rândul nostru. Alții, am participat la război fără să tragă vreun foc de armă, la fel ca-n filmul Hacksaw Ridge. Am obținut inclusiv medalii. Cunoaștem foarte bine ce înseamnă războiul. Deși unele mișcări spirituale nu acceptă ideea de “re-încarnare” (în realitate, doar Suprasfletul se întrupează accesând Memoria Akashică), există deja o pletoră cazuistică de netăgăduit. Copii care-și aduc aminte perfect viețile anterioare. Acesta este un subiect pentru altădată… Însă ce este important de reținut în acest articol, este c-o masă critică de suflete adulte și bătrâne, au renunțat la ideea războiului de la nivel cauzal.

În prezent, lumea pune imediat la îndoială motivul unui război mondial real. Trăim în era informației, unde toată lumea vorbește cu toată lumea, oamenii se plimbă de colo-colo. Încep să realizeze că și ceilalți vecini, sunt la fel ca ei, din carne și oase. Au aceleiași aspirații, aceleași dorințe, suferă și se bucură la fel ca toți ceilalți. Chiar dacă timpul este fractalic şi “istoria se repetă”, oamenii au început să realizeze că sunt înzestrați cu una dintre cele mai puternice “arme” din univers: Liberul Arbitru. Dacă am examina cu atenție “particula” Higgs, am începe să vedem că Timpul Fractalic are o structură geometrică. Fractalul Temporal are un atribut foarte interesant. Dacă schimbi ceva în “ciclul temporal”, rescrii viitorul. Există chiar și fizicieni care cred că dacă schimbi viitorul, atunci prin retro-cauzalitate schimbi și trecutul!

Fractalul Temporal are un atribut foarte interesant. Dacă schimbi ceva în “ciclul temporal”, rescrii viitorul.

“Pacea mea v-o dau vouă”, spunea Jeshua. El nu se referea neapărat la pace ca diplomație, deși acest lucru poate să fie un efect secundar. Pacea adevărată este o stare interioară, o frecvență REZONANTĂ. Pacea este contagioasă! Dar să nu ne facem iluzii. Deși pare ușor atingerea acestei stări, nu este chiar așa. Vă readuc aminte că pe scala Hawkins, Pacea ca și nivel de conștiință, calibrează la 600 și este nivelul care declanșează vindecările spontane. Poți să aduci pace celorlalți numai dacă o poți întruchipa la interiorul tău. Poți să aduci pacea în lume, numai dacă ai căzut la pace cu tine însuți. În fiecare moment, poți alegea pacea în locul conflictului. Și cum activezi această frecvență în interiorul tău? Ce aduce cel mai repede pacea în lume? Răspunsul este: CUNOAȘTEREA!

Chiar acum, te afli într-o stare de pace. Este liniște în jurul tău, corpul se simte bine, gândurile îți sunt coerente. Între cuvintele citite, poți găsi tăcerea. Ești la pace până când cineva te scoate din sărite. Conflictul apare doar atunci când iei lucrurile la modul personal. Conflictul este greu de gestionat, de aceea pacea interioară este rezervată câtorva oameni de pe Pământ. Este o stare emoțională, dincolo de logică. Încearcă să observi totul dintr-un Punct de Asamblare cosmic. Gândește-te la celulele corpului tău. Dacă ar fi în conflict, ce s-ar întâmpla cu tine. Conectează-te la această pace interioară, care se află deja în tine!

Din cauza stărilor noastre instinctuale (care pot fi catalogate drept stări de frecvență “joasă”) suntem programați să respingem tot ce ni se pare străin, diferit, opus, ca formă de apărare și conservare. Aceste reacții se află în corpul nostru, deci în subconștient. De câte ori reacționăm sau înăbușim emoțional aceste stări, creăm conflict. Conflictul este o stare vibrațională generată de Plexul Solar și dacă răspundem cu aceeași frecvență, la nivel personal, escaladăm conflictul până când ori izbucnim în plâns și furie, ori ajungem la război. Lasă această energie emoțională intensă să treacă prin tine. În ezoterism, această stare de acceptare totală, poartă numele de Corpul de Slavă sau Corpul Curcubeu. Este o senzație de goliciune completă, fără granițe, care-ți permite să iei în brațe chiar și un lepros. Orice ființă agresivă va fi dezarmată complet în preajma acestei frecvențe, ca și cum ai aplica un sedativ puternic pentru relaxare. Conform cercetărilor profesorului Hawkins, doar 1 persoană din 10 milioane atinge un nivel de Pace autentic. Asta ca să vă faceți o idee cât de multă putere se află în această frecvență a păcii.

În concluzie, lasă pacea interioară să-ți fie refugiu împotriva durerii celor din jur. Nu-i poți ajuta dacă rezonezi cu durerea lor. Nu te poți Înălța dacă te agăți de vechile forme și tipare. Eliberează atașamentele și lasă-L pe Dumnezeu să se ocupe de detalii. Responsabilitatea începe cu tine însuți. Este suficient să te Înalți, căci prin aceasta, vei putea ajuta cu adevărat atunci când este nevoie. Vei descoperi că, deși totul se prăbușește în jurul tău, vei avea pace. Vei avea pace pentru c-ai învățat să-ți înfrunți temerile și să-ți accepți Calea Vieții cu seninătate. În acea pace, veți găsi fericirea și ușurarea. Primește pacea lui Dumnezeu.

Articolul precedentIluzia civilizației – Cum folosim cuvintele
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 176 – Aprilie 2022
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
4.4 14 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile