Re-forma Pământului
Dacă vrei tu să crezi că Pământul e plat, atunci e plat.

Dacă ne punem de acord cu ceva, creăm o “realitate” colectivă sau o decodificăm pe una deja existentă?

Văzusem pe binecunoscuta platformă video-educaţională TEDx, un subiect al unui neurolog (Anil Seth), subiect care poate fi sintetizat cam aşa: cu toţii halucinăm, diferenţa este că atunci când halucinaţiile noastre converg, formăm ceea ce numim “realitate”.

Voi ăştia cu substanţe psihedelice, vă rog nu mai chicotiţi acolo în spate…

În orice caz, pe mine chestia asta m-a dus imediat cu gândul la celebra dispută legată de Teoria Pământului Plat.

De exemplu noi toți îl percepem ca fiind plat prima oară, de ce să umblăm cu cioara vopsită.

Cum altfel să vezi Pământul stând pe el?

Forma Pământului Plat
Se vede plat de aici!

Nu vei reuși niciodată să-i percepi sfericitatea pe de-a întregul atât timp cât nu vei ieși suficient de mult în spațiu încât să-l observi din altă perspectivă.

Eclipsa Pământului plat.

Pe de altă parte, cei care au avut norocul să se joace măcar o dată cu piese de Lego (axele x, o, y, z), vor descoperi realitatea tridimensională, 3D-ul, iar Pământul va căpăta evident și o formă sferică în conștiința lor.

Mai sunt a treia categorie, “einsteinienii” şi “arcturienii”, care percep Pământul în formă multidimensională și homeomorfică și care se schimbă în funcție de “starea de spirit”. Aceștia au în general deschis “al treilea ochi”, adică Chakra Ajna (glanda pituitară), locul imaginației și al percepției spațio – (a)temporale.

Terra (Gaia) este o ființă vie, iar o parte din regatele ei trec în alte spectre electromagnetice și automat în alte dimensiuni, așa cum sunt cunoscute în unele mitologii lumile interioare ale Pământului precum Shamballa sau Thelos.

Recunosc, forma Terrei poate fi o problemă dificilă și descurajantă pentru unele minți, important sunt utilitățile acestor teorii. 💡

Agartha şi Trezirea Spirituală a Românilor
Harta Pământului interior.

Despre rolul gravitației vom vorbi altădată pentru că ea este responsabilă de forma Pământului și de percepția noastră, cert este că Anil Seth, neurologul, din câte am auzit nu face channeling și nici medium nu e, dar este om de știință și am văzut în general că ăștia par credibili.

Deci conform raționamentelor dumnealui, dacă ne punem de acord cu ceva, creăm o “realitate” colectivă sau o decodificăm pe una deja existentă? 🙄

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?