Tehnici naturiste și holistice ar trebui abordate masiv de către toată lumea, ca o contrareacție la ceea ce Sistemul vrea să ne impună cu orice preț.

Societatea planetară este foarte tulburată datorită efectelor propagate de către main-stream media, adică mass-media aservită scopurilor obscure ale elitei întunecate.

Nu putem vorbi în prezent despre o societate sănătoasă, având în vedere ceea ce a declanșat în omenire această propagandă dementă a vaccinurilor.

Să ne uităm puțin în spatele acestor aparențe, pentru a ne da seama care este principala țintă a acestei campanii desfășurate clar împotriva omenirii.

Dacă ne uităm cam peste tot în Statele Unite și în Europa, cel puțin, valul acesta de presiune constantă asupra societății, prin diferite mijloace – mass-media, grupuri medicale aservite, diferite trusturi etc. – a generat în păturile sociale o stare de devitalizare la nivelul corpului emoțional. Altfel spus, toată această nebunie cu fazele de v@cc!nare a dus la instalarea acestei stări de pierdere a vitalității, cauzată de stresul permanent timp de 1 an și jumătate, mai exact din martie anul trecut și până în prezent. Prin urmare, deteriorarea stării corpului astral duce la pierderea unei cantități considerabile de vitalitate de pe corpul eteric, care este interfața dintre cel astral și cel fizic.

Însă ceea ce este mai puțin cunoscut de către populație constă în faptul că dereglarea emoțională atrage după ea o dereglare la nivel hormonal, îndeosebi la nivelul glandelor suprarenale. Este cunoscut în lumea medicală că o stare accentuată și îndelungată trăită cu frică și stres poate determina la nivelul suprarenalelor o secreție excesivă de cortizol.

Acest hormon al stresului în cantități mari poate declanșa în corp apariția multor tipuri de cancere, în funcție de locul din organism care este cel mai vulnerabil. Și dacă persoana în cauză încă și-ar menține sistemul imunitar la un nivel suficient de bun în fața agenților patogeni, riscul de a face cancer se ivește din interior. Deci este o dublă lovitură dată de către Sistem sănătății oamenilor, oriunde pe planetă, din punctul acesta de vedere. Și dacă oamenii care ar semnala asemenea dereglări ar începe un tratament hormonal, este foarte dificil de reașezat întregul sistem hormonal în echilibru, deoarece din naștere, noi ca ființe umane, am fost creați să avem un echilibru precis între toate componentele ființei noastre.

Odată început un tratament hormonal care să reducă nivelul de cortizol, presupunând că persoanele respective nu cunosc proceduri holistice de tratament, ele vor trebui să compenseze cu alte medicamente ce vizează celelalte glande cu care suprarenalele se află în relație. Și tot așa, de la o glandă la alta, se poate ajunge la o adevărată catastrofă hormonală, care poate distruge complet sănătatea omului. Dar Sistemul chiar asta urmărește, să decimeze mare parte din populație prin medicamentele așa zis moderne, care nu conțin nimic viu în ele. În acest fel, urmând tratamentele medicale prescrise de doctori, oamenii își pierd treptat vitalitatea ajungând niște epave pe două picioare, care vor ajunge dependente chiar de medicamentele care le distrug viața și sănătatea.

De aceea mersul în natură, plimbarea în aer (ei au introdus purtarea măștii în aer liber ca să reducă și pe această cale energia vieții asimilată prin respirația liberă), precum și alte tehnici naturiste și holistice ar trebui abordate masiv de către toată lumea, ca o contrareacție la ceea ce Sistemul vrea să ne impună cu orice preț, prin orice mijloace posibile. Gândiți-vă că este viața voastră, dată vouă de către Creator. Ce veți face cu ea? O veți expune Sistemului? Sau o veți păstra respectând Legile Vieții și ale Viului?

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile