Realitățile multidimensionale sunt acele realități spațiu-timp ce cuprind fiecare aspect al Eu-lui vostru spiritual

Fiecare dintre voi, miliarde de miliarde de Sine spirituale, din nenumărate lumi ale acestui Cosmos, existați într-o stare pre-creată, ca un fel de Hologramă Completă.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Existența voastră terestră face parte dintr-o multitudine de existențe răspândite în vastitatea Cosmosului. Ciclul vostru zi-noapte este necesar pentru structurile voastre ca ființe pentru a vă putea reîncărca în timpul odihnei. Însă nici în acest interval Sinele spiritual, care este ființa voastră adevărată, nu are repaus. Dați-vă seama că vorbim despre spirit, care în elementul său natural, care este multidimensionalitatea, este liber și practic dispune de energie nelimitată. Însă folosirea acesteia la acest nivel, este o cu totul altă chestiune, deoarece presupune să aveți un anumit nivel de evoluție, ca spirit, mult diferit față de ceea ce credeți voi că ar fi.

Realitățile multidimensionale sunt acele realități spațiu-timp ce cuprind fiecare aspect al Eu-lui vostru spiritual. Altfel spus, Sinele vostru spiritual există în mai multe dimensiuni, și aproape în fiecare dintre acestea își asumă în fiecare existență un destin similar. Desigur, vor diferi doar stilurile vestimentare, tipul de dezvoltare socială și specificul civilizației respective, dar în fiecare dintre acele civilizații, Eu-rile voastre spirituale au aceeași menire. Ceea ce este diferit între aceste existențe multiple ale voastre este faptul că etapele destinului, chiar dacă sunt aceleași, pot diferi ca timp de manifestare. Astfel, dacă în lumea voastră aici, de exemplu, destinul prevede să ajungeți un cercetător renumit la vârsta de 43 de ani, la fel se va întâmpla și în alt univers în care existați, adică într-o altă lume, cu probabilitatea unei diferențe foarte mici de câteva săptămâni.

Sinele Spiritual este o proiecţie a Hologramei Sinelui Etern

Atunci când în lumea pământeană voi dormiți, și visați scene în care apar tot felul de clădiri asemănătoare cu cele din lumea voastră de aici, dar și alte elemente de tip SF sau cu alte aspecte neobișnuite, ori scene ca în epoca clasică amestecate cu elemente ale modernului, este indicele clar că Sinele vostru spiritual de pe Pământ s-a conectat cu Sinele vostru spiritual din lumea aceea și din acel univers. Sigur va apărea în mintea unora dintre voi întrebarea: „Cum pot eu să exist în mai multe Sine spirituale deodată?” Noi vă reamintim că sunteți multidimensionali, și faptul că fiecare dintre voi, ca și multe alte spirite din Cosmos, puteți exista în mai multe lumi deodată, este posibil datorită acestei realități a Creației: fiecare dintre voi, miliarde de miliarde de Sine spirituale, din nenumărate lumi ale acestui Cosmos, existați într-o stare pre-creată, ca un fel de Hologramă Completă în dimensiunea a 10-a care-și proiectează o serie de Sine spirituale în mai multe lumi în același timp. Astfel devin posibile existențele în diferite lumi în același timp, pe diferite coordonate temporale și spațiale, în condiții diferite de la o lume la alta, dar relativ similare în fundamentul lor ca manifestare.

Meditați la realitatea voastră multidimensională, căci ascensiunea către 5D este doar primul pas către aceste multe lumi în care vă puteți întâlni cu nenumărați alți Voi.

Noi suntem Fondatorii!

Articolul precedentRăzboiul (de țesut al) lumii
Articolul următorDosarele Cosmos – Jules Verne, clarvăzător sau călător din viitor?
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile