Sunt trei etape: Transformarea Liniei Temporale (QTD), Proiectarea Liniei Temporale (QTS) și Evaluarea Liniei Temporale (QTR).

O parte din aceste informații sunt ușor sensibile, așadar articolul poate fi citit integral doar de persoanele cu acces pe site.

Recent, au loc re-configurări de “linii” temporale colective (care le implică automat și pe cele individuale) realizate de Ierarhiile Celeste de Lumină și de “șefii la karmă”, adică mai toți Maeștrii Ascensionați care se ocupă cu reglarea conturilor în Aur Spiritual (fiecare pe Raza lui specifică). Este o Lucrare masivă la care participă inclusiv Arhanghelii, Îngerii și spiritul planetei Geea împreună cu Elementalii. Asta înseamnă că te implică și pe tine, ființa vie care citește acest mesaj, la nivel de Sine Spiritual. Se aproprie acel destin la care sufletul tău a visat mereu! Oricum, la nivelul ego-ului n-ai ce să-i faci, pentru că această Lucrare este în acord cu Sursa Creatoare!

De când au apărut proiectele Looking Glass și CERN, linia temporală dominantă pentru Ascensiune a devenit foarte fragmentată, împărțindu-se în prea multe potențiale și fluctuații. Chiar prea multe! Fiecare conglomerat corporativ își dorește o anumită linie temporală care să coincidă cu agenda lor proprie și mai puțin cu binele colectiv. Ascensiunea este oricum asigurată prin Dispensele Divine, ideea este în cât timp (liniar) se va produce, efectiv! Căci dacă iar mai trec niște ani aiurea, ratăm și de data asta corigența la materia de încărnări forțate. Asta înseamnă pe mai departe tot Matrix și cine știe cu ce bălării ne mai confruntăm — pandalii, radiații, climă ciudată sau Inteligența Artificială acaparează tot ce-i Viu. De aceea [încă] se dă o bătălie importantă pentru CERN și pentru securizarea portalurile naturale ale planetei.

Așadar, pentru a reduce timpul liniar către Ascensiune, Ierarhiile de Lumină au venit cu următorul Plan. Este un Plan elaborat pe care mintea umană îl înțelege cu limite, dar voi încerca să-l explic cât mai simplu și pe înțelesul tuturor.

Sunt trei etape: Transformarea Liniei Temporale (QTD), Proiectarea Liniei Temporale (QTS) și Evaluarea Liniei Temporale (QTR). Tehnologia folosită este realizată pe baza unor cristale hiperdimensionale plasate în diferite locații ale planetei în Rețeaua Cristalină, rețea despre care se știe destul de puțin.

Toate acestea le vom descrie în acest articol…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

4.9 15 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Damian Maria Magdalena

Cum se face abonarea ?

COSMOS
Veronica

Un an nou cu lumină pură și înțelepciune!