Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock

Reţeaua de Eliberare Spirituală trebuie să aibă întâi de toate la bază noţiunea de Comuniune Spirituală, din care derivă ideea de Comunitate Spirituală.

Odată cu schimbarea anului din perspectiva calendaristică, deşi la modul real Anul Nou Cosmic se schimbă la Echinocţiul de Primăvară, se schimbă şi energiile de pe planetă.

Transformările planetare menţionate de către Fondatori prin Sal Rachele în cărţile acestuia continuă. Ne aflăm într-un plin proces de transformare majoră, aş zice chiar radicală în anumite privinţe, a unor mecanisme din interiorul conştiinţei umane.

Chiar dacă suntem vreo 7,5 miliarde de fiinţe umane, fără să-i mai punem la socoteală pe cei care se află în solda Illuminaţilor, transformările au loc deoarece ele au fost rânduite din vremuri de demult pentru omenirea actuală. Care omenire, apropo, nu e nici prima şi nici ultima dintr-un şir bine stabilit al unui proiect la scară galactică.

Titlul acestui editorial este cât se poate de clar ca înţeles al unui mesaj trimis către toate colţurile ţării. Vorbim despre naşterea unei Reţele de Eliberare Spirituală, în anul în care se sărbătoreşte centenarul Independenţei României.

Circulă unele zvonuri despre tentativa de dezmembrare a unităţii teritoriale a României ca o contralovitură la celebrarea centenarului Independenţei ţării, chiar în jurul datei de 1 decembrie. Este evident că de regulă, aşa cum ne demonstrează viaţa, 90% din zvonuri devin realitate mai devreme sau mai târziu şi deci este necesar să luăm măsuri din timp pentru a preveni o asemenea nedorită tentativă.

Pe acest considerent analizele nivelelor de conştiinţă pe care le-am efectuat de-a lungul anului 2017 arată clar o creştere a numărului de Lucrători în Lumină din România, deşi în sensul trezirii spirituale la noi în ţară lucrurile se derulează încă încet, şi asta datorită interferenţelor determinate de bani şi de nivelul de trai.

Banii în afară de a fi nişte simple bancnote de plastic, reprezintă un mediu de stocare a energiilor emise de către oameni.

Căci din momentul în care sunt produşi în matriţe şi până ajung la noi în buzunar, fiecare bancnotă trece prin mii de mâini şi deci înmagazinează toate energiile de la persoanele respective. Şi vă asigur că nu toată lumea are energie pozitivă.

Un aspect referitor la nivelul de trai îi vizează inclusiv pe Lucrătorii în Lumină, deoarece şi ei sunt oameni, trăiesc tot în locuinţe ca toată lumea, unii au şi serviciu, alţii lucrează în privat şi fiecare dintre ei se străduieşte să-şi asigure cele necesare traiului lumesc. Căci fără a avea un minim de confort, aceşti Lucrători în Lumină – vrei 650 în toată ţara, care vă ajută pe voi toţi, cele aproximativ 18 milioane de români din ţară, nu ar putea face mai nimic din cauza faptului că nu ar avea minimul de confort.

Explicaţia este simplă.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episodReţeaua de Eliberare Spirituală – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?