Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock

Reţeaua de Eliberare Spirituală trebuie să aibă întâi de toate la bază noţiunea de Comuniune Spirituală, din care derivă ideea de Comunitate Spirituală.

Odată cu schimbarea anului din perspectiva calendaristică, deşi la modul real Anul Nou Cosmic se schimbă la Echinocţiul de Primăvară, se schimbă şi energiile de pe planetă.

Transformările planetare menţionate de către Fondatori prin Sal Rachele în cărţile acestuia continuă. Ne aflăm într-un plin proces de transformare majoră, aş zice chiar radicală în anumite privinţe, a unor mecanisme din interiorul conştiinţei umane.

Chiar dacă suntem vreo 7,5 miliarde de fiinţe umane, fără să-i mai punem la socoteală pe cei care se află în solda Illuminaţilor, transformările au loc deoarece ele au fost rânduite din vremuri de demult pentru omenirea actuală. Care omenire, apropo, nu e nici prima şi nici ultima dintr-un şir bine stabilit al unui proiect la scară galactică.

Titlul acestui editorial este cât se poate de clar ca înţeles al unui mesaj trimis către toate colţurile ţării. Vorbim despre naşterea unei Reţele de Eliberare Spirituală, în anul în care se sărbătoreşte centenarul Independenţei României.

Circulă unele zvonuri despre tentativa de dezmembrare a unităţii teritoriale a României. Este evident că de regulă, aşa cum ne demonstrează viaţa, 90% din zvonuri devin realitate mai devreme sau mai târziu şi deci este necesar să luăm măsuri din timp pentru a preveni o asemenea nedorită tentativă.

Pe acest considerent analizele nivelelor de conştiinţă pe care le-am efectuat de-a lungul anului 2017 arată clar o creştere a numărului de Lucrători în Lumină din România, deşi în sensul trezirii spirituale la noi în ţară lucrurile se derulează încă încet, şi asta datorită interferenţelor determinate de bani şi de nivelul de trai.

Banii în afară de a fi nişte simple bancnote de plastic, reprezintă un mediu de stocare a energiilor emise de către oameni. Căci din momentul în care sunt produşi în matriţe şi până ajung la noi în buzunar, fiecare bancnotă trece prin mii de mâini şi deci înmagazinează toate energiile de la persoanele respective. Şi vă asigur că nu toată lumea are energie pozitivă.

Un aspect referitor la nivelul de trai îi vizează inclusiv pe Lucrătorii în Lumină, deoarece şi ei sunt oameni, trăiesc tot în locuinţe ca toată lumea, unii au şi serviciu, alţii lucrează în privat şi fiecare dintre ei se străduieşte să-şi asigure cele necesare traiului lumesc. Căci fără a avea un minim de confort, aceşti Lucrători în Lumină – vreo 650 în toată ţara, care vă ajută pe voi toţi, cele aproximativ 18 milioane de români din ţară, nu ar putea face mai nimic din cauza faptului că nu ar avea minimul de confort.

Explicaţia este simplă.

Dacă nu ai confortul necesar, asta incluzând şi banii necesari vieţii de zi cu zi, ar trebui să te preocupi mult mai mult ca Lucrător în Lumină pentru a câştiga banii necesari. Mai mult timp pentru partea lumească înseamnă mai puţin timp pentru partea menirii spirituale. Şi misiunea fiecăruia dintre Lucrători nu ar putea fi făcută la timp. Trebuie înţeles bine un alt aspect şi anume că fiecare Lucrător în Lumină are partea sa de plan, din planul Misiunii România, şi dacă unii dintre ei ar rămâne în urmă cu partea sa de treabă, datorită unor dificultăţi financiare, atunci Misiunea România ar cunoaşte întârzieri, care ar permite slugilor întunericului din ţara asta să profite pentru a prolifera pe alocuri prin diferite situaţii şi fapte, aşa cum le vedeţi pe la televizor. Este necesar să se înţeleagă foarte bine ce înseamnă noţiunea de Lucrător în Lumină.

este necesar să se înţeleagă foarte bine ce înseamnă noţiunea de Lucrător în Lumină.

Din acest motiv este necesar să se înţeleagă foarte bine ce înseamnă noţiunea de Lucrător în Lumină. Căci nu toţi aceştia au acelaşi nivel de conştiinţă. Dacă eşti o persoană care participă la întâlniri cum sunt cele ale revistei Cosmos, ori la alte întâlniri cu caracter similar, adunând informaţie şi cunoaştere, eşti un Lucrător în Lumină. Dacă citeşti multe cărţi şi/sau dacă participi la anumite cursuri unde-ţi însuşeşti diferite tehnici benefice pentru semenii tăi, eşti un Lucrător în Lumină. Dacă ştiţi pe cei care ţin asemenea cursuri – maeştri reiki, profesori în Theta healing, ori profesori de astrologie sau care predau alte discipline spirituale-esoterice, aceia sunt Lucrători în Lumină. Şi toţi aceştia, deşi nu sunt conştienţi unii de alţii ca grup aflat aici în misiune, fac parte din Misiunea România şi acest grup la rândul său face parte dintr-un grup mai mare, la nivel planetar al Lucrătorilor în Lumină.

Atâta timp cât în România vor exista probleme financiare la nivelul oamenilor obişnuiţi, printre aceştia numărându-se şi Lucrătorii în Lumină, în sensul că majoritatea dintre ei nu au funcţii şi posturi importante, Misiunea România şi deci şi trezirea spirituală se vor derula anevoios. Tocmai datorită factorilor financiar şi social.

Ca urmare Reţeaua de Eliberare Spirituală constituie elementul necesar tuturor celor menţionaţi ca Lucrători în Lumină. Această Reţea de Eliberare Spirituală trebuie să aibă întâi de toate la bază noţiunea de Comuniune Spirituală, din care derivă ideea de Comunitate Spirituală.

Noţiunea de Rețea Spirituală încă nu este suficient înţeleasă de către mulţi Lucrători în Lumină tocmai datorită anumitor lipsuri material-financiare sau a altor probleme de natură administrativ-organizatorică în plan personal. De aceea am considerat foarte utilă ideea acestui articol prezentată în rândurile de faţă.

Este foarte important să se înţeleagă faptul că înainte de importanţa banilor, contează conexiunea dintre toţi Lucrătorii în Lumină, atât de aici din România – Misiunea România, cât şi din alte ţări.

Fiecare Lucrător în Lumină trebuie să înţeleagă că prioritare sunt misiunea şi conexiunile dintre ei, şi de abia apoi banii, deoarece s-a constatat că unele întârzieri tocmai din cauza asta au avut loc, anume că mulţi Lucrători în Lumină şi-au condiţionat singuri partea de îndeplinire a misiunii datorită banilor sau serviciului, în loc să acorde atenţie misiunii spirituale. Preocupaţi de partea materială au neglijat-o pe cea spirituală şi şi-au atras astfel unele lipsuri, de care Sistemul prin oamenii săi au profitat.

Mulţi dintre Lucrători sunt monitorizaţi de slugile Sistemului, deşi aceştia nu se pot atinge de Lucrători. Aceştia la rândul lor, datorită educaţiei primite în tinereţe în familie, au neglijat misiunea, căci mulţi dintre ei n-au înţeles că preocupându-se de partea spirituală îşi vor atrage bunăstarea, şi nu invers. Iar asta este o chestiune de care ne vom ocupa în editorialul din numărul viitor.

Următorul episodReţeaua de Eliberare Spirituală – Illuminati (II) >>
Acest articol face parte 1 din 12 seria Reţeaua de Eliberare Spirituală
Articolul precedentOZN – avangarda Confederaţiei Galactice – III
Articolul următorArmonicele în Astrologie – III
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile