Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock

Lucrătorii în Lumină şi civilizaţiile benefice, prin intermediul Mişcării de Rezistenţă de la sol, continuă cu formarea la nivel sufletesc – prin seminarii, informări pe internet, cărţi – a Reţelei de Lumină.

Odată cu actul semnat de către preşedintele american Donald Trump, prin care se desecretizează mii de patente de invenţii cu dispozitive ce funcţionează pe energie liberă, zeci de mii de Lucrători în Lumină şi-au sporit activitatea fiecare acolo unde este.

Stadiul de evoluţie al omenirii deja intră într-o nouă fază, astfel încât pe parcursul acestui an dar şi în următorii până în 2020 vom vedea cum treptat multe lucruri care obstrucţionau spiritualitatea la nivel planetar se vor risipi.

Mai ales că este foarte posibil ca după Rockefeller, care a crăpat – nu pot folosi alt termen pentru un reptilian atât de lacom şi abject! – să se ducă destul de curând şi Soroş, un alt cap Illuminati care a făcut destul rău lumii din 1980 până acum. De altfel acest spirit reptilian camuflat în trup uman încă îşi continuă agenda de distrugere a ceea ce înseamnă spiritualitatea umană, specifică omului pământean.

Şi să facem despre asta o scurtă expunere.

Aşa cum a fost creat omul de către civilizaţiile benefice – pleiadeenii, arcturienii şi siriusienii, omului i-a fost dat să evolueze treptat către stadiul de fiinţă spirituală completă.

Procesul încă nu s-a încheiat, având în vedere că se va finaliza odată cu încheierea evoluţiei celei de-a 7-a rase, şi deocamdată suntem în stadiul trecerii de la cea de-a 4-a către cea de-a 5-a.

Fiecărei rase îi sunt echivalente cel puţin câteva zeci de mii de ani ca existenţă şi evoluţie.

Noi ne aflăm acum în faza tranzitorie de la sfârşitul celei de-a 4-a către începutul celei de-a 5-a, o asemenea perioadă fiind numită Apocalipsa, adică dezvăluirea originii şi menirii omului pe Pământ.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Reţeaua de Eliberare Spirituală – IIReţeaua de Eliberare Spirituală – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?